Tρεις τάσεις στις μπότες που θα συνεχίσουν να είναι επίκαιρες και το 2022

Αν σχεδιάζεις να κάνεις διαχρονικές αγορές, αυτές οι μπότες είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι!

Καθώς τα seasonless κομμάτια κυριάρχησαν σε πολλές πασαρέλες (βιώνουμε δηλαδή το τέλος της εποχικότητας της μόδας), παρατηρήσαμε ότι το ίδιο αρχίζει να ισχύει και με τις γκαρνταρόμπες μας. Οι μπότες, για παράδειγμα, έχουν γίνει πλέον κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας και τους ανοιξιάτικους αλλά και τους καλοκαιρινούς μήνες. Δημιουργούν, δηλαδή, στυλάτα σύνολα όλες τις εποχές του χρόνου. Αυτό σημαίνει πως η επένδυση στο σωστό ζευγάρι είναι πολύ σημαντική – καθώς θα μπορέσεις να το φορέσεις για σχεδόν 300 ημέρες το χρόνο (πάνω κάτω). Έτσι, αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να συζητήσουμε τις επικρατέστερες τάσεις στις μπότες το 2021, οι οποίες θα συνεχίσουν να είναι σημαντικές την επόμενη χρονιά.

Οι τάσεις που θα μας απασχολήσουν και το 2022

Αφού εξετάσαμε τα πιο αξιοσημείωτα σύνολα με μπότες από τις πασαρέλες του 2021, μπορείς να δεις ότι υπάρχουν μερικά βασικά looks που είναι διαχρονικά και έχουν τη δυναμική να γίνουν classic. Ωστόσο, μιας και είναι χειμώνας, πρέπει να αντέξουν στις χαμηλές θερμοκρασίες, τις βροχές και τα χιόνια. Ευτυχώς, τα μποτάκια που θα βρεις παρακάτω αντέχουν.

Tρεις τάσεις στις μπότες που θα συνεχίσουν να είναι επίκαιρες και το 2022

Η τάση στα παπούτσια που έχουν ξεχωρίσει φέτος οι celebrities (photos)

Αν και δεν υπάρχει κάτι εντελώς πρωτοποριακό σε αυτά τα τρία looks, τα οποία φορέσαμε και θα συνεχίσουμε να φοράμε το 2022, μην το αφήσεις αυτό να σε απογοητεύσει. Τα ζευγάρια που θα βρεις στην συνέχεια είναι διαχρονικά και δεν θα τα αισθάνεσαι ξεπερασμένα όταν τα φορέσεις σε έξι μήνες από τώρα.

Συνέχισε λοιπόν στην gallery παρακάτω για να δεις τις 3 τάσεις στις μπότες που έχουν κατακτήσει το 2021 και που θα σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις την νέα σου χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @isabelmarant

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Trend alert! 10 ζευγάρια μπότες over the knee που θα φοράς από το πρωί ως το βράδυ

10 ζευγάρια γαλότσες που θα σε σώσουν στη βροχή

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: