Τρεις κομψοί συνδυασμοί ρούχων που πάντα αδυνατίζουν

Τρεις κομψοί συνδυασμοί ρούχων που πάντα αδυνατίζουν

Κλασικά style staples της γκαρνταρόμπας μας φέτος έρχονται στην πιο ανανεωμένη εκδοχή τους και «κερδίζουν έδαφος» στη απάντηση που ακολουθεί την αιώνια απορία του «τι θα φορέσω σήμερα». Γιατί τώρα που μπορούμε να βγούμε από το σπίτι, και μετά από το αρχικό «μούδιασμα» που μας έπιασε όταν είδαμε για πρώτη φορά μετά από καιρό τον εαυτό μας στον καθρέφτη χωρίς φόρμα και φούτερ, ήρθε η ώρα να ξαναθυμηθούμε τα βασικά κομμάτια που υπάρχουν στην ντουλάπα μας αλλά να τα φορέσουμε στην πιο κολακευτική εκδοχή τους.

Το αγαπημένο μας baggy jean μας δείχνει πιο λεπτές αν το φορέσουμε με ένα συγκεκριμένο είδος top. Το ίδιο ακριβώς κάνει και μία classy μαρινιέρα αν την βάλεις με αυτόν τον τύπο παντελονιού που προτείνουμε παρακάτω. Ανακάλυψε μαζί μας ποια είναι τα τρία style combos που σε αδυνατίζουν και ανέδειξε φορώντας τα τα πιο «δυνατά» σημεία της σιλουέτας σου!

#1 Κορμάκι και ψηλόμεσο boyfriend jean
Το bodysuit θα δείξει πιο λεπτή τη μέση και τα προβάλει τα άκρα σου, ενώ το φαρδύ denim παντελόνι που ανεβαίνει ψηλά στη μέση, δεν διαγραφεί τους μηρούς ενώ δημιουργεί το εφέ της κλεψύδρας στο σώμα.
#2 Μαρινιέρα με flare pants
Οι ρίγες της μπλούζας τραβάνε την προσοχή στο πάνω μέρος τους σώματος και ένα παντελόνι – καμπάνα δείχνει πιο ψηλά τα πόδια ενώ εξισορροπεί το άνοιγμα των γοφών με αυτό της πλάτης.
# 3 Maxi φούστα με wrap top
Το κάτω μέρος του σώματος «κρύβεται» από ένα αέρινο, ultra summerish κομμάτι και το wrap σχέδιο της μπλούζας αναδεικνύει το μπούστο δείχνοντας πολύ στενή τη μέση σου.
*Στην παρακάτω gallery θα βρεις όλα τα κομμάτια που σου προτείνουμε για να αντιγράψεις με τον πιο στυλάτο τρόπο τα looks.

 Πέντε cool τρόποι να φορέσεις shorts τον Μάιο

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: