Τρεις εκπληκτικές χρήσεις της βότκας στην καθημερινότητά σας

Dry Martini, Cosmopolitan, Bloody Mary, τρία διαχρονικά και αγαπημένα ποτά που δεν θα ήταν τα ίδια χωρίς την all time classic βότκα. Εκτός από την δημιουργία των συγκεκριμένων ποτών, ωστόσο, η βότκα μπορεί να σας φανεί χρήσιμη ακόμη και στην καθημερινότητά σας, και μάλιστα σε ενασχολήσεις που έχουν να κάνουν με την καθαριότητα του σπιτιού αλλά και την ομορφιά σας.

Δείτε παρακάτω τρεις εκπληκτικές χρήσεις της και θα ξαφνιαστείτε ευχάριστα με το πόσο χρηστική μπορεί να σας φανεί.

Καθαρίστε τα κοσμήματά σας

Εάν τα αγαπημένα σας δαχτυλίδια, βραχιόλια ή κολιέ έχουν χάσει την λάμψη τους, δοκιμάστε να τα μουλιάσετε σε λίγη βότκα και θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα. Το αλκοόλ θα απομακρύνει τη βρωμιά και την σκόνη από τα κοσμήματά σας. Ξεπλύνετε κάτω από τρεχούμενο νερό και σκουπίστε καλά.

Για μαλλιά χωρίς φριζάρισμα

Το τέλειο τρικ για να απαλλαγείτε από τα φριζαρισμένα μαλλιά, καθώς η βότκα εξισορροπεί τα επίπεδα pH του τριχωτού της κεφαλής και σφραγίζει την εξωτερική επιφάνεια της τρίχας. Προσθέστε μια μικρή ποσότητα βότκας στην κρέμα μαλλιών και εφαρμόστε κανονικά.

Διατηρεί τα λουλούδια φρέσκα

Για όμορφα και φρέσκα λουλούδια με μεγαλύτερη διάρκεια, ρίξτε λίγη βότκα στο βάζο που τα διατηρείτε. Προσθέστε μερικές σταγόνες βότκας, λοιπόν, και ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη πριν ρίξετε το νερό και ανανεώνετε το μείγμα σε καθημερινή βάση.

(?)

Πηγή: newsbeast.gr-paraxena

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: