Τρεις άνθρωποι ανασύρθηκαν νεκροί από φρεάτιο στη Βαρυμπόμπη

Τα ίχνη τους είχαν χαθεί από το βράδυ της Τετάρτης

Νεκροί ανασύρθηκαν τρεις άνδρες νεαρής ηλικίας, από φρεάτιο βάθους οκτώ μέτρων στη θέση Φλόγα της Βαρυμπόμπης, κοντά στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας, εντός δασικής έκτασης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα ίχνη των τριών ανθρώπων είχαν χαθεί ώρες πριν τον εντοπισμό τους από την Πυροσβεστική, στο πηγάδι. Ανασύρθηκαν περίπου στις έξι το πρωί μετά από επιχείρηση της Πυροσβεστικής στην οποία πήραν μέρος 12 πυροσβέστες.

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστος ο λόγος για τον οποίο οι τρεις άνδρες βρέθηκαν στο σημείο κάτι το οποίο τους κόστισε τη ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, οι τρεις άνδρες φαίνεται να έψαχναν για χρυσό.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πυροσβέστες εντόπισαν μία αυτοσχέδια σκάλα, με την οποία κατέβαιναν στον πυθμένα του πηγαδιού, ενώ εντόπισαν τη γεννήτρια, την οποία είχαν τοποθετήσει επίσης μέσα στο πηγάδι, ενώ ένας αυτοσχέδιος σωλήνας είχε τοποθετηθεί, για να βγαίνουν τα αέρια.

Όπως όλα δείχνουν, ο θάνατός τους οφείλεται σε ασφυξία, λόγω των αναθυμιάσεων, ενώ στο σημείο, έξω από το πηγάδι βρέθηκαν ένας άνδρας και μία γυναίκα, οι οποίοι, μόλις είδαν τους τρεις άνδρες να χάνουν τις αισθήσεις τους, ειδοποίησαν τις Αρχές.

Οι Αρχές ήδη ερευνούν την υπόθεση, ενώ η αστυνομία προσήγαγε επίσης και τρία άτομα που βρίσκονταν στο σημείο.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: