#travelstories: Η Watercult είναι ένα brand μαγιό που σε ταξιδεύει σε εξωτικούς προορισμούς

Μία βόλτα στην πιο «άγρια» ακτογραμμή του Ατλαντικού, στην παραλία Legzira του Μαρόκου, ένας περίπατος στο Malé, την πρωτεύουσα των Μαλδίβων, ένα ποτό στα bars στο Navigli στο Μιλάνο, μία επίσκεψη στο μουσείο Guggenheim της Νέας Υόρκης: εικόνες, στιγμές και σκέψεις που σε ταξιδεύουν (νοητά) και αποτυπώνονται (ρεαλιστικά) στα σχέδια μαγιό του swimwear brand Watercult. To νεότερο label του Γερμανικού ομίλου Maryan Beachwear Group είναι το «παιδί» της Maya Mehlhorn και γεννήθηκε από την ανάγκη της swimwear designer να ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο και να «πει» τις ιστορίες της από τους πιο μποέμ, αλλά και τους πιο σοφιστικέ προορισμούς, με αυτόν τον στυλάτο τρόπο. Η αγάπη της για τα μαγιό και τις περιπλανήσεις από χώρα σε χώρα σε κάθε μήκος και πλάτος του πλανήτη, «γέννησαν» την Watercult.
#travelstories: Η Watercult είναι ένα brand μαγιό που σε ταξιδεύει σε εξωτικούς προορισμούς
Η συλλογή της για το καλοκαίρι του 2019 μας ταξιδεύει στην μυστηριώδη Αφρική και στην εξωτική Ασία, στην κοσμοπολίτικη Ευρώπη και στη μακρινή Αμερική γεμίζοντας την γκαρνταρόμπα μας με χρώμα και διάθεση για νέες καλοκαιρινές περιπέτειες.
Aν όμως δεν είσαι fans αποκλειστικά των ethnic μοτίβων και αγαπάς εξίσου τα μονόχρωμα ή τα δίχρωμα ολόσωμα και bikinis, υπάρχουν κομμάτια Watercult εμπνευσμένα από τις πασαρέλες του Μιλάνου και της Νέας Υόρκης, με γραμμές και prints εμπνευσμένα από τα hippie 70s και τα glam 80s. Ασύμμετρα one-pieces με έναν ώμο και απρόσμενους συνδυασμούς retro ύφους με καθαρές γραμμές και φωτεινά χρώματα, συνθέτουν μερικά από φετινά σχέδια του γερμανικού swimwear label.
#travelstories: Η Watercult είναι ένα brand μαγιό που σε ταξιδεύει σε εξωτικούς προορισμούς
Η Maya κληρονόμισε την αγάπη, αλλά και τη γνώση, για τα ρούχα παραλίας και τα μαγιό από την μητέρα της, Maryan Mehlhorn, η οποία έχει καθιερωθεί παγκοσμίως ως swimwear expert για την ασύγκριτη τεχνογνωσία της στην κατασκευή μαγιό για όλα τα cups και για κάθε σωματότυπο. Οι δημιουργίες του brand, εκτός του ότι αποτυπώνουν την ταξιδιωτική κουλτούρα της σχεδιάστριάς του και μας κάνουν να ονειρευόμαστε μέρη που θέλουμε να γνωρίσουμε καλύτερα, μας επιτρέπουν να κάνουμε τους πιο cool mix&match συνδυασμούς. Να «ενώσουμε» boho κομμάτια με ρομαντικά παστέλ αλλά και basic χρώματα όπως το μαύρο, το μπλε και το λευκό exotic prints, για να εκφράσουμε το δικό μας προσωπικό στυλ. Τη μεγάλη γκάμα σε μπικίνι και ολόσωμα της φετινής συλλογής, συμπληρώνουν και επιλογές σε beachwear όπως φορέματα παραλίας από δαντέλα, τουνίκ, shorts και ψάθινα clutches που είναι ό,τι πρέπει για να είμαστε κομψές και στη θάλασσα και να μην κουβαλάμε παντού μαζί μας oversized τσάντες.
#travelstories: Η Watercult είναι ένα brand μαγιό που σε ταξιδεύει σε εξωτικούς προορισμούς
Η Watercult μας θυμίζει, με τα σχέδιά της, πως «το καλοκαίρι δεν είναι εποχή, είναι συναίσθημα» που σε προκαλεί να το ζήσεις στο έπακρο… μέσα από ταξίδια, βόλτες, βουτιές, γέλια και τα πιο chic μαγιό της σεζόν! Enjoy it!

Αποκλειστικός Διανομέας για την Ελλάδα: DTP Group, www.dtpgroup.gr

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: