Τραγουδίστρια πήρε στο σπίτι της μια αρκούδα γιατί την πέρασε για σκύλο [φωτο]

Σε μπελάδες μπήκε μια νεαρή τραγουδίστρια μετά την απόφασή της να πάρει στο σπίτι της έναν σκύλο που βρήκε στην άκρη του δρόμου και έδειχνε πεινασμένος. Που είναι το κακό σε αυτό; Ο σκύλος ήταν… αρκούδα!

Η Zarith Sofia Yasin από τη Μαλαισία συνελήφθη γιατί κρατούσε στο σπίτι για δύο εβδομάδες μία μικρή αρκούδα, η οποία όμως θεωρούσε πως ήταν σκύλος.

«Ήταν νύχτα όταν το είδα να στέκεται στην άκρη του δρόμου και θεώρησα ότι ήταν σκύλος. Ξέρω ότι μία αρκούδα δεν μπορεί να μείνει σε ένα σπίτι και δεν θα ήθελα να το κρατήσω ως κατοικίδιο. Απλά ήθελα να το σώσω, δεν είχε πρόθεση να το ταλαιπωρήσω», είπε στους αστυνομικούς που την συνέλαβαν και συμπλήρωσε: «Δεν θα το πήγαινα όμως σε ζωολογικό κήπο, καθώς εκεί τα ζώα είναι αδυνατισμένα. Θα το άφηνα στο δάσος».

Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από καταγγελίες που έκαναν οι γείτονες που άκουσαν το έξι μηνών αρκουδάκι να γρυλίζει. Ένας από τους γείτονες μάλιστα κατάφερε να το βγάλει και φωτογραφία την ώρα που είχε βγάλει το κεφάλι του από το παράθυρο.

Η 27χρονη, μάλιστα, είχε προλάβει και είχε ονομάσει το αρκούδι Μπρούνο, όμως τώρα κινδυνεύει με βαριές ποινές σε περίπτωση που βρεθεί ένοχη, καθώς μπορεί να της επιβληθεί ακόμα και 10 χρόνια φυλάκιση, ενώ το πρόστιμο μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 40.000 ευρώ.

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: