Τραγωδία στον Πόρο: Ανατριχιαστική ανάρτηση του πιλότου 5 λεπτά πριν τη μοιραία πτήση (εικόνα)

Ανατριχίλα προκαλούν οι πέντε τελευταίες φωτογραφίες που τράβηξε ο άτυχος πιλότος του Agusta A109C, πέντε μόλις λεπτά πριν παραλάβει τους δυο Ρώσους επιβάτες και απογειωθεί, για να συντριβεί δευτερόλεπτα μετά στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στον Πόρο και στον Γαλατά, αλλά και για τα λόγια που τις συνόδευαν με παραλήπτη φιλικό του πρόσωπο.

Το τελευταίο του μήνυμα

«Περιμένοντας τους επιβάτες στον Γαλατά Πόρου. Τώρα.» έγραψε στο τελευταίο του μήνυμα ο άτυχος πιλότος του ελικοπτέρου Agusta A109C, Νίκος Καρυστινός, ελάχιστα μόλις λεπτά πριν παραλάβει τους δυο Ρώσους πελάτες. Τράβηξε μερικές φωτογραφίες τον εαυτό του με σκοπό να τις στείλει σε φιλικό του πρόσωπο, θέλοντας να του δείξει πως όλα είναι εντάξει και πως βρίσκεται στον Πόρο για μια πτήση ρουτίνας με σκοπό να παραλάβει και να μεταφέρει δυο πελάτες στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Τις φωτογραφίες δημοσίευσε το protothema.gr και σε αυτές o άτυχος πιλότος φαίνεται ήρεμος και νηφάλιος. Φοράει τη στολή του, τα γυαλιά του είναι κρεμασμένα στο πουκάμισό του και είναι χαμογελαστός.

Ποιος ήταν ο Νίκος Καρυστινός

Πρώην εκπαιδευτής σε Φάντομ και Μιράζ στην 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος στην Καλαμάτα με ατελείωτες ώρες πτήσης ως πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας απ’ όπου συνταξιοδοτήθηκε σχεδόν με το ζόρι, ο Νίκος Καρυστινός αγαπούσε τη δουλειά του και ήταν πολύ καλός σε αυτή.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: