Τραγωδία στο Ηράκλειο: 27χρονος αυτοκτόνησε αφού έγραψε «συγγνώμη» στο Facebook (εικόνες)

Θρήνος επικρατεί στην κοινωνία του Ηρακλείου μετά την αυτοκτονία του 27χρονου γιου επιχειρηματία την Τρίτη.

Ο νεαρός άνδρας έπεσε από τα Ενετικά Τείχη, στην Πύλη του Ιησού και βρήκε τραγικό θάνατο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κίνητρο της αυτοκτονίας ήταν η ερωτική απογοήτευση που είχε δεχθεί το τελευταίο διάστημα.

Ο 27χρονος ήταν με την παρέα του σε καφετέρια στο κέντρο του Ηρακλείου. Κάποια στιγμή αποχώρησε, προκειμένου να διευθετήσει ορισμένες δουλειές της επιχείρησης, όπως είπε χαρακτηριστικά. Πήγε στο κατάστημα που διατηρεί η οικογένειά του και είπε ότι θα απουσιάσει για λίγα λεπτά.

Λίγα μέτρα παρακάτω, ανέβηκε στην Πύλη του Ιησού και βούτηξε στο κενό, περίπου στις 5 το απόγευμα της Τρίτης.

Διερχόμενοι οδηγοί και πολίτες, έζησαν σκηνές φρίκης παρακολουθώντας την πτώση του από τα Ενετικά Τείχη στο οδόστρωμα και την δραματική κατάληξη που είχε για τον νεαρό άνδρα. Ο 27χρονος δεν άντεξε τον χωρισμό με την κοπέλα του και, όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες, ανέβηκε στα Τείχη και πήδηξε στο κενό.

Η ανάρτηση στο Facebook

Σοκάρει το γεγονός ότι, νωρίτερα, περίπου στις 5 το απόγευμα, ο 27χρονος έκανε μία ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, ζητώντας – μεταξύ άλλων – συγνώμη για τον πόνο που θα προκαλέσει. Στο ίδιο μήνυμα, μάλιστα, εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους θα έβαζε τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος αυτόχειρας δεν αντιμετώπιζε κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα, ενώ προέρχεται από γνωστή οικογένεια της Κρήτης.

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: