Τραγωδία στο Αίγιο: Αυτή ήταν η ταχύτητα του αυτοκινήτου που “θέρισε” γιαγιά και εγγονάκι

Συνεχίζει να συγκλονίζει η υπόθεση του τραγικού δυστυχήματος στo Aίγιο, όπου οδηγός σκότωσε μία 67χρονη γιαγιά και το εγγονάκι της, όταν τους παρέσυρε με το αυτοκίνητό του.

Το σπασμένο τιμόνι

Όπως μεταδίδει το Star, σημείο – κλειδί στην υπόθεση είναι μια βλάβη που υπάρχει στο αυτοκίνητο. Η μπάρα στο τιμόνι ήταν σπασμένη.

Οι πραγματογνώμονες της Τροχαίας Πατρών που έχουν ήδη εξετάσει το όχημα που οδηγούσε ο 28χρονος σημαιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η μπάρα έσπασε μετά τη σύγκρουση του αυτοκινήτου, αρχικά στο πεζοδρόμιο.

Η οικογένεια του οδηγού όρισε και αυτή τεχνικό σύμβουλο, ο οποίος αναμένεται να κάνει τον δικό του έλεγχο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ολοκληρωθεί η πραγματογνωμοσύνη που διέταξε η Τροχαία της Πάτρας.

Η ταχύτητα του αυτοκινήτου

Αυτή, σύμφωνα με το Star, δείχνει ότι η ταχύτητα με την οποία κινούνταν το αυτοκίνητο στην στροφή σε κατοικημένη περιοχή ήταν περί τα 100 χλμ. με όριο τα 50 χλμ.

Μάλιστα, είναι πιθανό η ταχύτητα αυτή να τροποποιηθεί προς τα πάνω. Δεν υπήρχε μηχανική βλάβη στο αυτοκίνητο και ό,τι βλάβες υπάρχουν αυτή τη στιγμή προκλήθηκαν μετά τη μοιραία σύγκρουση.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα θύματα, η γιαγιά και το εγγονάκι της, χτυπήθηκαν με το πίσω αριστερό μέρος του αυτοκινήτου. Ο θάνατός τους ήταν ακαριαίος, ενώ ο οδηγός είχε ποσοστό αλκοόλ 1.71.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: