Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκρό 8χρονο αγοράκι με ειδικές ανάγκες σε φωτιά

Μια απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στις Εργατικές Κατοικίες Ιτεών στην Πάτρα. Ένα παιδί 8 ετών με ειδικές ανάγκες, ανασύρθηκε απανθρακωμένο από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που δεν κατάφεραν να το σώσουν παρά τις μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλαν.

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα του δεύτερου ορόφου, όπου διέμεναν οι παππούδες του.

Ο 8χρονος είχε μεταφερθεί από τους γονείς του, οι οποίοι μένουν μόνιμα στην Πάτρα, στο σπίτι του παππού και γιαγιάς, για να περάσει εκεί το Σαββατοκύριακο. Όταν ξέσπασε η φωτιά ο μικρός κρύφτηκε κάτω από το κρεβάτι για να σωθεί από τις φλόγες αλλά δεν ήταν τυχερός. Οι πυροσβέστες βρήκαν το κορμάκι του απανθρακωμένο.

Με σοβαρά εγκαύματα μεταφέρθηκε στο ΠΓΝΠ ο 58χρονος παππούς καθώς και ένας αστυνομικός με αναπνευστικά προβλήματα. Μέχρι στγμής δεν έχει διευκρινιστεί η αιτία πρόκλησης της φωτιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest στο σπίτι βρίσκονταν ο παππούς, η γιαγιά, ο 8χρονος αλλά και η αδελφή του, η οποία είναι καλά στην υγεια της. Ο 8χρονος ήταν στο δωμάτιο του υπολογιστή μόνος του.

Οι υπόλοιποι βρίσκονταν σε διπλανό δωμάτιο. Όταν το σπίτι γέμισε καπνούς, ο παππούς μπήκε στο δωμάτιο του παιδιού να το σώσει αλλά δεν τα κατάφερε και έπεσε λιπόθυμος με σοβαρά εγκαύματα.

Σοκαρισμένη η γιαγιά του παιδιού δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που τους βρήκε.

Εκτιμάται ότι η φωτιά προκλήθηκε στο δωμάτιο όπου βρισκόταν το παιδί. Αυτή την ώτα έχει φτάσει ασθενοφόρο να παραλάβει τη σωρό του άτυχου 8χρονου. Συγκλονισμένη η γειτονιά, έχει συγκεντρωθεί για να συμπαρασταθεί. Κανείς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι έγινε.

Η μητέρα του άτυχου παιδιού εργάζεται στη Ζάκυνθο και ο πατέρας στην Αθήνα. Τους αναζητούν για να τους ενημερώσουν για την τραγωδία.

xespao.gr-topika

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: