Τραγωδία στην Κρήτη: Πνίγηκαν προσπαθώντας να σώσουν τα παιδιά τους

Τραγική κατάληξη είχε η επίσκεψή στην παραλία του Γεροπόταμου για δύο οικογένειες.

Ο Βενιζέλος Στρατάκης και η Κατερίνα Καναβάκη πήγαν στη θάλασσα με τα παιδιά τους. Ο 10χρονος γιος της Κατερίνας και η κόρη του Βενιζέλου κολυμπούσαν όταν τα κύματα άρχισαν να μεγαλώνουν και κινδύνεψαν να πνιγούν.

Αμέσως, η μητέρα του 10χρονου αγοριού έπεσε στη θάλασσα και την ακολούθησε ο Βενιζέλος. Οι φωνές τόσο των παιδιών, όσο και των γονιών, κινητοποίησαν τους λουόμενους, με αποτέλεσμα να πέσουν και άλλοι άνθρωποι στη θάλασσα για να βοηθήσουν. Όλοι προσπαθούσαν να σώσουν τα παιδιά, τα οποία βγήκαν τελικά στην ξηρά σώα και αβλαβή.

Δυστυχώς οι γονείς δεν μπόρεσαν να βγουν. Ο 35χρονος υπέφερε τα τελευταία χρόνια από ένα πρόβλημα στο γόνατο και φαίνεται ότι κουράστηκε και δεν μπόρεσε να κρατηθεί στην επιφάνεια. Ωστόσο, άγνωστο υπό ποιες συνθήκες, ούτε η Κατερίνα κατάφερε να κρατηθεί στην επιφάνεια.

Ανασύρθηκαν και οι δύο χωρίς τις αισθήσεις τους. Η άτυχη 35χρονη μεταφέρθηκε νεκρή στο νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο 35χρονος φίλος της έδωσε μάχη χωρίς όμως να καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή.

Συγκλονισμένες και οι δύο οικογένειες, δεν μπορούν ακόμη να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί και δεν έχουν ακόμη τολμήσει να πουν στα παιδιά ότι οι γονείς τους έφυγαν από τη ζωή.

 

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: