Τραγωδία στην Αμφίκλεια: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε τσιπουράδικο, νεκρή η 77χρονη συνοδηγός

Για άγνωστη αιτία, ο 81χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο και κατέληξε στην είσοδο του μαγαζιού, που εκείνη την ώρα ήταν κλειστό

Τραγωδία με περίεργο τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην Αμφίκλεια.

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε στις 6:30, όταν 81χρονος οδηγός, κινούμενος με το αυτοκίνητό του μέσα στην Αμφίκλεια, έχασε τον έλεγχο από άγνωστη αιτία και έπεσε με δύναμη στην είσοδο ενός τσιπουράδικου.

Σύμφωνα με το LamiaReport, ο ηλικιωμένος οδηγός ανεβαίνοντας κεντρικό δρόμο, λίγο πριν φτάσει στην πάνω πλατεία της πόλης, πήγε ευθεία χωρίς να στρίψει, καταλήγοντας στην είσοδο του μαγαζιού που εκείνη την ώρα ήταν κλειστό.

«Δεν ξέρουμε αν ο άνθρωπος έπαθε κάτι παθολογικό, αλλά πήγε πάνω στον τοίχο αφρενάριστος. Ο ίδιος βγήκε μόνος του, εμφανώς σοκαρισμένος. Όμως η γυναίκα του δυστυχώς σκοτώθηκε….» είπε ένας από τους κατοίκους στο LamiaReport.

Μετά το τροχαίο πολλοί έτρεξαν να βοηθήσουν, ωστόσο χρειάστηκε η επέμβαση των πυροσβεστών για να απεγκλωβιστεί η βαριά τραυματισμένη γυναίκα από τη θέση του συνοδηγού. Την 77χρονη παρέλαβε ασθενοφόρο το ποιο την μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Αμφίκλειας, όπου η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή.

Το Αστυνομικό Τμήμα Αμφίκλειας ερευνά τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: