Τραγωδία στη Βάρκιζα: «Το τάιζα και έβγαινα με τις παρέες μου», λέει η μητέρα (βίντεο)

Για έξι ολόκληρες ώρες είχε µείνει µόνο του στο διαµέρισµα της µητέρας του στη Βάρκιζα το βρέφος, 13 µηνών, το οποίο ανασύρθηκε νεκρό από την Πυροσβεστική.

Να αναφέρουμε ότι η 30χρονη γυναίκα που συνελήφθη την Πέμπτη με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, πήρε προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία της, ωστόσο φαίνεται να μην έχει συνειδητοποιήσει το μέγεθος τη τραγωδίας που προκάλεσε η πράξη για την οποία κατηγορείται.

Η κατάθεσή της

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ethnos.gr, η γυναίκα, σε βάρος της οποίας ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη σοκάρει με όσα λέει στην κατάθεσή της, αφού περιγράφει όσα συνέβησαν και οδήγησαν στο θάνατο του παιδιού της χωρίς να συνειδητοποιεί τη βαρύτητα των λεγομένων της.

Η 30χρονη, προσπαθώντας να εξηγήσει τι ήταν αυτό που προκάλεσε τη φωτιά που έκαψε το 13 μηνών κοριτσάκι, το μόνο που βρήκε να πει ήταν «ξέχασα να το δέσω…».

«Το τάιζα το πρωί και μετά το έδενα στο καρεκλάκι του για να είναι ασφαλές. Μετά έβγαινα και πήγαινα για καφέ με τις παρέες μου. Το μεσημέρι, επέστρεφα στο σπίτι, το τάιζα και μετά το έδενα πάλι και έφευγα.

Κατάλαβα ότι είχε πιάσει φωτιά το σπίτι γιατί όταν πήγα να μπω είχε καπνό. Φοβήθηκα από τον καπνό και δεν μπήκα».

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: