Τραγωδία στη Λαμία: O άτυχος 15χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο που δουλεύουν οι γονείς του

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για το τραγικό δυστύχημα κατά το οποίο ένας 15χρονος ποδηλάτης παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και έχασε την ζωή του στις παρυφές του Καραβόμυλου.

Το περιστατικό σημειώθηκε μπροστά στα μάτια του δίδυμου αδερφού του, Μάριου, με τον οποίο και άλλα δύο παιδιά είχαν βγει για βόλτα με τα ποδήλατά τους. Ξαφνικά, λίγο μετά τις 10 το βράδυ έπεσε πάνω στην παρέα ένα μαύρο αυτοκίνητο που οδηγούσε 40χρονος με καταγωγή από την Αλβανία, ο οποίος διατηρεί επιχείρηση στην περιοχή.

Ο 15χρονος μεταφέρθηκε αμέσως στο Νοσοκομείο της Λαμίας, αλλά δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ ο δίδυμος αδελφός του και ένα ακόμη παιδί νοσηλεύονται χωρίς να διατρέχουν κάποιο κίνδυνο για την ζωή τους.

Η τραγική σύμπτωση είναι πως στο νοσοκομείο Λαμίας όπου μεταφέρθηκε το παιδί είναι γιατροί και οι δύο γονείς του.

Από τους πρώτους που έφτασαν στο σημείο ήταν ο χειρουργός γιατρό και διευθυντής του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών, πατέρας των παιδιών. Αμέσως μόλις διαπίστωσε τη σοβαρότητα της κατάστασης, έδωσε εντολές για τον εξοπλισμό του ασθενοφόρου που θα μετέφερε το παιδί, καθώς επίσης και για την προετοιμασία στα επείγοντα.

Εκεί βρισκόταν και η μητέρα του Μάριου, επίσης γιατρός, καθώς εφημέρευε στο νοσοκομείο, η οποία είχε ήδη ενημερωθεί από το σύζυγό της, που ακολουθούσε το ασθενοφόρο, για τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο να παραλάβει το παιδί, έδωσε πραγματική μάχη για να το κρατήσει στη ζωή. Μόλις έφτασαν στο ΓΝ Λαμίας διασωλήνωσαν τον 15χρονο, όμως λίγο αργότερα το παιδί εξέπνευσε.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: