Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Η οικογένεια θέλει να πάρει πίσω το ροτβάιλερ

Στην «Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία» παραμένει το ροτβάιλερ που τραυμάτισε θανάσιμα το μόλις δύο μηνών βρέφος της οικογένειας στα Γλυκά Νερά, σε μία υπόθεση που συντάραξε το πανελλήνιο.

Στο διάστημα που φιλοξενείται εκεί, ο σκύλος δεν έχει επιδείξει σημάδια επιθετικότητας, αντιθέτως από την «Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία» μιλούν για ένα ήσυχο ζώο με ήπια συμπεριφορά.

Να της επιστραφεί το ροτβάιλερ θέλει η οικογένεια

Ο υπεύθυνος κτηνίατρος της «Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας», ανέφερε ότι, επειδή το ζώο είναι ιδιόκτητο είτε θα επιστρέψει πίσω στην οικογένεια, είτε θα δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια. Όπως αναφέρει ο ίδιος, μέχρι στιγμής η οικογένεια φέρεται να έχει εκφράσει την επιθυμία της να επιστρέψει σε εκείνη το ροτβάιλερ που απέκτησε πριν από οχτώ περίπου χρόνια αλλά να φιλοξενηθεί σε συγγενικό σπίτι και όχι στο διαμέρισμά τους στα Γλυκά Νερά.

Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να γίνουν κάποιες απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες από τον πατέρα του άτυχου βρέφους προς τον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος και θα αποφασίσει στο τέλος και αφού λάβει υπόψιν του όλα τα στοιχεία της δικογραφίας τι ακριβώς θα συμβεί με τον σκύλο.

Συγκεντρώνουν υπογραφές για να σωθεί ο σκύλος

Να αναφέρουμε ότι στο διαδίκτυο έχει δημιουργηθεί μια σελίδα συγκέντρωσης «υπογραφών» από ανθρώπους που «Λέμε ΟΧΙ στην θανάτωση του ροτβάιλερ των Γλυκών Νερών-Αττικής».

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: