Τραγωδία με το νεκρό κοριτσάκι στη Θεσσαλονίκη: Είχε χρόνια προβλήματα υγείας

Στη μητέρα του θα επέστρεφε το επόμενο διάστημα το 2,5 κοριτσάκι που φιλοξενούνταν στο δημοτικό βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης «Άγιος Στυλιανός» και το πρωί της Παρασκευής άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κοριτσάκι από τη Νιγηρία έμενε στη δομή, με εισαγγελική εντολή, τα τελευταία δύο χρόνια και την Πέμπτη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο με λοίμωξη του αναπνευστικού, προκειμένου να εξεταστεί από τους γιατρούς, οι οποίοι συνέστησαν φαρμακευτική αγωγή και επανέλεγχο σε δέκα ημέρες, ενώ ενημέρωσαν τους υπεύθυνους της δομής ότι υπήρχε πιθανότητα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Μετά τις εξετάσεις το παιδί επέστρεψε στο δημοτικό βρεφοκομείο και σήμερα το πρωί «έσβησε», παρά τις προσπαθείς των διασωστών του ΕΚΑΒ για καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση.

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι είχαν ξεκινήσει οι διαδικασίες προκειμένου το παιδί να επέστρεφε το επόμενο διάστημα στην οικογένειά του.

Στο δημοτικό βρεφοκομείο έχει σπεύσει ιατροδικαστής και ο γενικός γραμματέας του δήμου Θεσσαλονίκης, Νίκος Λιακόπουλος, ενώ λίγα λεπτά μετά τις 12 έφτασε και η μητέρα του παιδιού η οποία μπήκε τρέχοντας στο βρεφοκομείο για να αποφύγει τα τηλεοπτικά συνεργεία και τους δημοσιογράφους.

Η μητέρα του παιδιού απέφυγε τα τηλεοπτικά συνεργεία:


Συντετριμμένοι έφτασαν πριν από λίγο και φίλοι της οικογένειας του παιδιού που μπήκαν μέσα στο δημοτικό βρεφοκομείο με κλάματα.


.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: