Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση της Αμερικανίδας βιολόγου: Τη βρήκαν νεκρή σε σπηλιά

Δυστυχώς, τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της Αμερικανίδας βιολόγου που είχε εξαφανιστεί από τις 4 Ιουλίου στην περιοχή του Κολυμβαρίου, στην Κρήτη.

Τελικά, η 60χρονη Αμερικανίδα βιολόγος Eaton Suzanne, εντοπίστηκε νεκρή σε μια σπηλιά στο Ξαμουδοχώρι του δήμου Πλατανιά, σε μεγάλη απόσταση από το σημείο που είχε εξαφανιστεί, στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης όπου παρακολουθούσε διεθνές επιστημονικό συνέδριο.

Στο σημείο έσπευσαν οι αρχές και ειδικά κλιμάκια για να ερευνήσουν τι ακριβώς έχει συμβεί και να διαπιστώσουν αν πρόκειται ή όχι για εγκληματική ενέργεια.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ίτον είχε φτάσει στο Κολυμπάρι Χανίων για να συμμετάσχει σε συνέδριο στην Ορθόδοξο Ακαδημία.

Η οικογένειά της πίστευε ότι πήγε για τρέξιμο και δεν επέστρεψε ποτέ στο ξενοδοχείο της, όπως γράφουν στη σελίδα «Searching for Suzanne» που δημιούργησαν στο Facebook με σκοπό τον εντοπισμό της.

Τα προσωπικά αντικείμενα της γυναίκας -μεταξύ των οποίων το πορτοφόλι της, το κινητό της, το διαβατήριό της και μετρητά- βρέθηκαν μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της. Ωστόσο, έλειπαν τα αθλητικά παπούτσια που φορούσε όταν πήγαινε για τρέξιμο.

Η Ίτον ήταν μητέρα δύο παιδιών και σύζυγος του Βρετανού επιστήμονα Τόνι Χάιμαν.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: