Τραμπ: Συγγνώμη, αλλά δεν εγκαταλείπω! – Δείτε το βίντεο που ενδέχεται να τον «τελειώσει»

«Θα γίνω καλύτερος άνθρωπος», λέει ο Ντόναλντ Τραμπ (Φωτογραφία: ΑΠΕ )

Αποφασισμένος να μην εγκαταλείψει την κούρσα για την προεδρία των ΗΠΑ δηλώνει ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων, Ντόναλντ Τραμπ, μετά την κατακραυγή που προκάλεσαν τα σeξιστικά σχόλια που είχε κάνει στο παρελθόν και το κύμα αποστασιοποίησης από πολλά επιφανή στελέχη του κόμματός του.

«Δεν θα αποσυρόμουν ποτέ. Δεν το έχω πράξει ποτέ μέχρι τώρα» δήλωσε ο Τραμπ στην Washington Post, η οποία επικοινώνησε μαζί του στη Νέα Υόρκη. «Όχι, δεν θα εγκαταλείψω αυτόν τον αγώνα. Έχω τεράστια υποστήριξη» πρόσθεσε.

«Με καλούν πολίτες και μου λένε: «Μην σκεφτείς να κάνεις τίποτα άλλο από το να κατέβεις στις εκλογές»» είπε ο μεγιστάνας όταν ρωτήθηκε για το αυξανόμενο κύμα δυσαρέσκειας εντός των Ρεπουμπλικάνων. «Δεν έχουν ιδέα για την υποστήριξη που έχω (από τον κόσμο)» πρόσθεσε.

Ο Τραμπ υποστήριξε πως το να βρίσκεται απέναντι από την Χίλαρι Κλίντον κάνει τα πράγματα πιο εύκολα. «Δεν μπορώ να πω ότι θα ήταν το ίδιο αν ήμουν απέναντι από κάποιον άλλο, αλλά το να κατεβαίνει κανείς εναντίον της, το καθιστά πολύ πιο εύκολο, αυτό είναι σίγουρο», είπε.

Σημειώνεται ότι αύριο, Κυριακή, είναι προγραμματισμένο το δεύτερο ντιμπέιτ ανάμεσα στον ίδιο και την Χίλαρι Κλίντον.

Αποστάσεις ακόμα και από τον Μάικ Πενς

Τα σχόλια του υποψήφιου των Ρεπουμπλικάνων ακολούθησαν την αποκάλυψη από την Washington Post ηχογραφημένης συνομιλίας του με τον παρουσιαστή του NBC Μπίλι Μπους.

«Προσπάθησα να την πηδ… Ήταν παντρεμένη», ακούγεται να λέει ο Τραμπ. «Την προσέγγισα σαν να ήταν πόρνη, αλλά δεν μπορούσα να την καταφέρω». Και μιλώντας για την έλξη του προς τις όμορφες γυναίκες, έλεγε: «Απλά αρχίζω να τις φιλάω». «Και όταν είσαι σταρ σε αφήνουν να το κάνεις. Μπορείς να κάνεις ό,τι θες. Να τις πιάσεις από το μ… Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις» συνέχισε.

Η Χίλαρι Κλίντον χαρακτήρισε το απόσπασμα «φρικιαστικό», ενώ ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Πολ Ράιαν δήλωσε «αηδιασμένος» από όσα άκουσε να λέει ο Τραμπ.

«Καμία γυναίκα δεν θα πρέπει να περιγραφεί ποτέ ξανά με αυτές τις εκφράσεις ή να γίνει θέμα συζήτησης με αυτόν τον τρόπο. Ποτέ» δήλωσε ο πρόεδρος της εθνικής επιτροπής των Ρεπουμπλικάνων Ρέινς Πρέιμπους.

Στα στελέχη των Ρεπουμπλικανών που καταδίκασαν τις δηλώσεις του Τραμπ προστέθηκε και ο υποψήφιός του για την αντιπροεδρία Μάικ Πενς.

«Ως σύζυγος και πατέρας, είμαι αηδιασμένος από τις δηλώσεις και τις πράξεις που περιγράφονται από τον Ντόναλντ Τραμπ σε αυτό το προ 11 ετών βίντεο», δήλωσε ο Πενς. «Δεν καλύπτω αυτές τις δηλώσεις και δεν μπορώ να τις υπερασπισθώ», πρόσθεσε.

Αξιωματούχοι του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος δήλωσαν ότι δεν προτίθενται να ψηφίσουν τον προεδρικό υποψήφιο του κόμματός τους.

Η σύζυγος του προεδρικού υποψηφίου, Μελάνια Τραμπ, ήταν πιο μεγαλόθυμη: Αν και χαρακτήρισε «απαράδεκτα και προσβλητικά» όσα είπε ο σύζυγός της, δήλωσε ότι αποδέχεται τη συγγνώμη του…

Αντεπίθεση Τραμπ στο ντιμπέιτ της Κυριακής;

«Δεν είπα ποτέ ότι είμαι τέλειος» ανέφερε ο Τραμπ σε απολογητικό βίντεο που αναρτήθηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Faceboook μετά τις αποκαλύψεις. Στο ίδιο βίντεο ο μεγιστάνας δήλωσε από την κατοικία του στο Trump Tower της Νέας Υόρκης «έμπλεος ταπεινοφροσύνης» και δεσμευόταν να γίνει «καλύτερος άνθρωπος».

Δείχνοντας μάλιστα τις διαθέσεις του εν όψει του δεύτερου ντιμπέιτ με την Κλίντον, ο Τραμπ πρόσθετε: «Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα λόγια και τις πράξεις. Ο Μπιλ Κλίντον στην πραγματικότητα εκμεταλλεύτηκε γυναίκες, τις οποίες η Χίλαρι τις εκφόβισε, τους επιτέθηκε, τις ντρόπιασε και τις απείλησε. Θα το συζητήσουμε περισσότερο τις επόμενες ημέρες».

Έπειτα από όλα αυτά, η τηλεοπτική αναμέτρηση της Κυριακής αποκτά άλλο ενδιαφέρον.

Πηγή: in.gr

karfitsa.gr-Diethni

Tags: , , , , , , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: