Τoyota Dream Car Art Contest :Διεθνής Διαγωνισμός Ζωγραφικής «Το αυτοκίνητο των ονείρων σου»

Η Toyota προσκαλεί και φέτος όλα τα παιδιά του  κόσμου σε ένα ακόμα υπέροχο ταξίδι έμπνευσης και δημιουργίας, μέσα από τον 13ο Διεθνή Διαγωνισμό Ζωγραφικής Τοyota για παιδιά με τίτλο: «Τοαυτοκίνητο των ονείρων σου – Το αυτοκίνητο του μέλλοντος – Υour Dream Car»!

Η Toyota Ελλάς μετά την ενθουσιώδη ανταπόκριση της διοργάνωσης του συγκεκριμένου ετήσιου διαγωνισμού τα τελευταία χρόνια, πραγματοποιεί και φέτος, το συγκεκριμένο διαγωνισμό στη χώρα μας και προτρέπει τους μικρούς της φίλους να μας οδηγήσουν με τη χαρούμενη παλέτα τους, στα μονοπάτια της τέχνης των ονείρων τους. Αναμφισβήτητα, ο διαγωνισμός αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία ώστε οι νέοι μας να αναδείξουν τις καλλιτεχνικές τους ικανότητες, να ταξιδέψουν το ταλέντο τους πέρα από τα σύνορα της χώρας μας, βιώνοντας μία συναρπαστική και δημιουργική εμπειρία.

Μέσα από τον Διεθνή Διαγωνισμό Ζωγραφικής της Τoyota μία όμορφη εμπειρία ξεκινά και πάλι για όλα τα παιδιά ηλικίας 15 ετών και κάτω, με τη συμμετοχή 64 χωρών σε ολόκληρο τον κόσμο!

ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε.

Οι ηλικιακές ομάδες που λαμβάνουν μέρος στο διαγωνισμό χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και συγκεκριμένα από 8 ετών και κάτω, 8-11 ετών και 12-15 ετών. Ο ελληνικός διαγωνισμός διεξάγεται κατά την περίοδο από 10 Δεκεμβρίου 2018 έως και 28 Φεβρουαρίου 2019.Από τον πανελλαδικό διαγωνισμό θα βραβευθούν τα 3 καλύτερα έργα απόκάθε ηλικιακή ομάδα (συνολικά 9 έργα), τα οποία στη συνέχεια θα λάβουν μέρος στον παγκόσμιο διαγωνισμό, όπου οι τρεις νικητές (χρυσός, αργυρός,χάλκινος), συνοδευόμενοι από έναν εκ των γονέων ή έναν εκ των νομίμων κηδεμόνων τους, θα κερδίσουν ένα ταξίδι στην Ιαπωνία και θα συμμετέχουν στην τελική απονομή βράβευσης, τον Αύγουστο του 2019.

Με μεγάλη χαρά, λοιπόν, η ΤΟΥΟΤΑ προσκαλεί όλα τα παιδιά στη χώρα μας να συμμετέχουν στο διαγωνισμό «Το αυτοκίνητο των ονείρων σου – Το αυτοκίνητο του μέλλοντος – Your Dream Car» και να υποβάλλουν τα έργα τους στο Δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της Toyota σε όλη την Ελλάδα ή να τα στείλουν ταχυδρομικά στη διεύθυνση, Toyota Ελλάς αβεε: Εθνικής Αντιστάσεως 48, Τ.Κ.152 31 Χαλάνδρι (επισυνάπτονται όροι διαγωνισμού και φόρμα συμμετοχής).

Ελπίζουμε τα παιδιά μας να απολαύσουν αυτήν την πολύ όμορφη εμπειρία του διαγωνισμού και να βρεθούν ανάμεσα στους νικητές τόσο στην τελετή απονομής των ελληνικών βραβείων, όσο και του παγκόσμιου βραβείου του διαγωνισμού‘’Τoyota Dream Car Art Contest.

Τoyota Dream Car Art Contest :Διεθνής Διαγωνισμός Ζωγραφικής «Το αυτοκίνητο των ονείρων σου» gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: