Τους έπιασαν στο αλισβερίσι με ηρωίνη στην Λαμία

Μόλις είδαν τον ύποπτο να βγαίνει και να συναντιέται με έναν 37χρονο που ήθελε να αγοράσει μικροποσότητα ηρωίνης, οι αστυνομικοί πετάχτηκαν μπροστά τους και τους συνέλαβαν

Έξω από το σπίτι του υποδεχόταν την… «πελατεία» του ένας 33χρονος που διακινούσε ηρωίνη στη Λαμία! Όμως, οι άνδρες της Ασφαλείας είχαν συγκεντρώσει στοιχεία σε βάρος του σχετικά με την παράνομη δραστηριότητά του και παρακολουθούσαν διακριτικά το σπίτι.

Μόλις είδαν τον ύποπτο να βγαίνει και να συναντιέται με έναν 37χρονο που ήθελε να αγοράσει μικροποσότητα ηρωίνης, οι αστυνομικοί πετάχτηκαν μπροστά τους και τους συνέλαβαν. Σε έρευνα που έκαναν στο σπίτι, βρήκαν πέντε συσκευασίες που περιείχαν «φιξάκια» ηρωίνης έτοιμα για διακίνηση, δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές και 45 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας με τον 33χρονο να κατηγορείται για κατοχή, διακίνηση και απόπειρα πώλησης και τον 37χρονο για απόπειρα αγοράς ναρκωτικών.

Εκατοντάδες ναρκωτικά χάπια ετοιμαζόταν να «ρίξει» στην παράνομη αγορά ένας αλλοδαπός που συνελήφθη στα Οινόφυτα Βοιωτίας από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Ο δράστης υποβλήθηκε σε έλεγχο και στην κατοχή του κατασχέθηκαν 432 δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: