Τους «έκοψε» γιατί δεν τον υποδέχονταν στις Βρυξέλες…

Τους «έκοψε» γιατί δεν τον υποδέχονταν στις Βρυξέλες...Δεν μου αρέσει το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου και γενικά δεν μου αρέσει το σημερινό ΠΑΣΟΚ, γιατί είναι το ΠΑΣΟΚ του 2007 και γιατί αυτοί που επικράτησαν στο Συνέδριο είναι εκείνοι που το έφεραν στο 8%. Ποιός τα δήλωσε αυτά; Ο Θόδωρος στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ».
Αναφέρθηκε και στην παραίτηση της Μαριλένας Κοππά από επικεφαλής της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωκοινοβούλιο και είπε ότι πρόκειται για μικροπρέπεια.
Στην παραίτηση Κοππά αναφέρθηκε και ο Βαγγέλης , με επιστολή που έστειλε στην ευρωβουλευτή, στην οποία είπε ότι αν ήθελε να είναι μέλος της Κ.Ε. του Κινήματος, θα μπορούσε να θέσει υποψηφιότητα, όπως έκανε η Συλβάνα Ράπτη. Μόνο που ο Βαγγέλης δεν της είπε σε ποιά λίστα θα ήταν, γιατί η Συλβάνα ανήκει στην «ομάδα Βενιζέλου» και ήταν σε όλες τις «λίστες” που μοίρασαν οι «λίσταρχοι» του Βαγγέλη, τους οποίους συνέλαβε επ΄ αυτοφόρω σε «θεάρεστο» τους ο Απόστολος Κακλαμάνης και τους επιτίμησε δριμύτατα.
Ο Β. Βενιζέλος απαξίωσε συλλήβδην τους ευρωβουλευτές λέγοντας ότι «επελέγησαν με το σύστημα του δεσμευμένου συνδυασμού το 2009… χωρίς άλλου είδους επαφή με την εκλογική μας βάση». Ξέχασε, πάντως, να πει αν ο ίδιος προτίθεται να αλλάξει τη διαδικασία επιλογής των ευρωβουλευτών και δεν θα τους επιλέξει ο ίδιος με το ίδιο σύστημα.
Το δούλεμα του Βαγγέλη συνεχίστηκε όταν προσποιήθηκε άγνοια για τις προτάσεις που τέθηκαν στη συζήτηση του Καταστατικού. Είναι αδύνατο ο Χρ. Πρωτόπαππας να παρουσίασε τις προτάσεις, χωρίς προηγούμενη συνεννόηση με τον Β. Βενιζέλο, ο οποίος, σύμφωνα με συνεργάτη του, απέκλεισε τους ευρωβουλευτές από την Κ.Ε., διότι «όταν πηγαίνει στις Βρυξέλλες δεν τον υποδέχεται κανένας από αυτούς». Φαίνεται ότι οι ευρωβουλευτές ξέχασαν ότι αναδείχθηκαν στο Ευρωκοινοβούλιο για να υποδέχονται τον αρχηγό του κόμματος όταν θα επισκέπτεται τις Βρυξέλλες.

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: