Τουρτίτσα ζελέ !!!

Η πιό δροσερη τουρτίτσα με ζελέ και κρέμα !!!

ΥΛΙΚΑ

100 γρ (1 φακελάκι) ζελέ φράουλας

250 ml ζεστό νερό

250 ml κρύο νερό

Για τη γέμιση:

8 φύλλα ζελατίνης

400 ml γάλα εβαπορέ

450 γρ κρέμα γάλακτος

250 γρ στραγγιστό γιαούρτι

200 γρ κρέμα τυριού

1 κγ εκχύλισμα βανίλιας

Σε κρύο νερό βουτάω τα φύλλα της ζελατίνης για 10 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.

Στο μίξερ χτυπάω την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί.

Σε άλλο μπολ ρίχνω το ζεστό γάλα εβαπορέ.

Στραγγίζω τα φύλλα της ζελατίνης και τα διαλύω μέσα στο γάλα.

Επιστρέφω στη σαντιγί

που προσθέτω το γιαούρτι, την κρέμα τυριού, τη βανίλια και τέλος το γάλα.

Βρέχω τη φόρμα με λίγο νερό και ρίχνω το μείγμα μέσα της.

Το βάζω στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες μέχρι να κρυώσει και να πήξει.

Garyfalia Pogka-«ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ».

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

(?)

Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: