Τούρτα κατσαρόλας !!!!

ΣΠΈΣΙΑΛ ΤΟΥΡΤΑ ΚΑΤΣΑΡΌΛΑΣ!!!!!

Για την βάση:
2 1/2 πακέτα μπισκότα πτι Μπερ Παπαδοπούλου
1 λίτρο γάλα
250 γρ. Βιτάμ
7κ.σ. κόρν φλάουρ
7κ.σ. ζάχαρη
1 κουβερτούρα γάλακτος

Για την σαντιγυ:500 γρ κρέμα γάλακτος φυτική με 250 γρ ζαχαρουχο γάλα

Εκτελεση
Σπάμε τα μπισκότα σ” ένα βαθύ μπολ.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα, το βιτάμ, το κορν φλάουρ, την ζάχαρη, την κουβερτούρα και τα βράζουμε να γίνει μια κρέμα (προς πηχτή όχι πολύ σφιχτή). 

Προσοχή, να μην πήξει πολύ γιατί δεν θα «τραβήξουν» τα μπισκότα και θα είναι σκληρά.

Ρίχνουμε την κρέμα στα μπισκότα και ανακατεύουμε καλά να ενωθούν. 

Βάζουμε το μείγμα σε ένα ταψί ή και σε τσέρκι αν θέλουμε να μοιάζει με τούρτα, το αφήνουμε λίγο να κρυώσει και μετά το βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα. 

Χτυπάμε την φυτική κρέμα λίγο, στη συνέχεια ρίχνουμε το ζαχαρούχο και χτυπάμε σε σαντιγό. Βγάζουμε το γλυκό απ” το ψυγείο και στρώνουμε από πάνω την σαντιγύ μας! 

Στο τέλος ρίχνουμε και την τριμμένη κουβερτούρα και ξανά στο ψυγείο! 

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Tzeni Tsanaktsidou ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!!


(?)

Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: