Τουρκία: Φυγόποινος ήρθε στην Ελλάδα με πλαστό διαβατήριο και ναρκωτικά

Όλα… λάθος τα έκανε ένας αλλοδαπός, ο οποίος εμφανίστηκε στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων στον Έβρο προερχόμενος από την Τουρκία με σκοπό να επιστρέψει στην Ελλάδα, ενώ ήταν φυγόποινος! Σαν να μην έφτανε αυτό, ήταν φορτωμένος με ναρκωτικά και χρησιμοποίησε πλαστό διαβατήριο!

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου δεν δυσκολεύτηκαν να αντιληφθούν την πλαστότητα του εγγράφου και συνέλαβαν αμέσως τον αλλοδαπό, βρήκαν και 34 ναρκωτικά χάπια. Από τον έλεγχο των στοιχείων του, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για διακίνηση ναρκωτικών κι έτσι παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης κατηγορούμενος για απόπειρα παράνομης εισόδου, πλαστογραφία και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Στη φυλακή φυγόποινοι με καταδίκες για κλοπές και φοροδιαφυγή

Καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής κατ’ εξακολούθηση εκκρεμούσε σε βάρος ενός Έλληνα που συνελήφθη στην Πάτρα από αστυνομικούς της Ασφάλειας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ο οποίος διέταξε τον εγκλεισμό του σωφρονιστικό κατάστημα για να εκτίσει την ποινή κάθειρξης πέντε ετών η οποία του είχε επιβληθεί.

Ένας αλλοδαπός συνελήφθη σε περιοχή του Δήμου Τεμπών, από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, καθώς από τον έλεγχο των στοιχείων του διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, με ποινή φυλάκισης πέντε ετών. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας στον οποίο παραπέμφθηκε, έδωσε εντολή να οδηγηθεί στις φυλακές.

Όλες οι ειδήσεις

Η Ταϊβάν «απαντά» με πλοία και αεροσκάφη στις ασκήσεις τις Κίνας

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο Άγιο Όρος

Κιμ Καρντάσιαν — Πιτ Ντέιβιντσον: Τα λόγια αγάπης, τα τατουάζ, ο Κάνιε Γουέστ και το «αντίο»

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: