Τουριστικές επιχειρήσεις στην Ισπανία προσφέρουν σαφάρι για Πόκεμον

Πάνω από 2.000 «ειδικοί» στο Pokemon Go έκαναν αίτηση για να γίνουν οδηγοί σε ομάδες παικτών, παθιασμένων με το παιχνίδι, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στο «κυνήγι» των εικονικών χαριτωμένων τεράτων που οργανώνει ένα τουριστικό γραφείο.

Πρόκειται για την εταιρεία Junior Travel, που εδρεύει στη Γρανάδα, η οποία ελπίζει ότι θα επωφεληθεί από την παγκόσμια φρενίτιδα για το παιχνίδι αυτό. Ειδικότερα, την περασμένη Πέμπτη ανάρτησε μια μικρή αγγελία ζητώντας να προσλάβει έμπειρους παίκτες για να εργαστούν ως «οδηγοί» άλλων παικτών, ακολουθώντας τους από τη μια ισπανική πόλη στην άλλη.

Ο Αντόνιο Μπαράγκαν, διευθυντής της εταιρείας, σημείωσε ότι, μολονότι το ημερομίσθιο θα είναι μόλις 30 ευρώ, έχουν ήδη υποβληθεί περισσότερες από 2.000 αιτήσεις. «Λαμβάνουμε τρία-τέσσερα βιογραφικά το λεπτό. Το παιδί που έχει αναλάβει τον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού έχει εξαντληθεί», σχολίασε.

Η Junior Travel προτείνει στους παίκτες να τους μεταφέρει με πούλμαν από τη μία πόλη στην άλλη, ξεκινώντας από αυτό το Σάββατο από την Ανδαλουσία.

Στο σαφάρι αυτό, οι «σύμβουλοι» θα αναλάβουν να καθοδηγούν τις ομάδες των 25-30 παικτών που θα πληρώνουν 18-43 ευρώ την ημέρα ο καθένας για να συμμετάσχουν στο κυνήγι των τεράτων μέσω των κινητών τους.





texnologia

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: