Τουρίστες στην Ημαθία βρήκαν παραβιασμένο το όχημά τους, άρπαξαν από μέσα 2.000 ευρώ και κοσμήματα

Η κλοπή εξιχνιάστηκε τρεις μήνες μετά από την Ασφάλεια Αλεξάνδρειας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο Ελλήνων, ενός άντρα και μιας γυναίκας

Ξινές είχαν βγει οι διακοπές στην Ελλάδα για δυο αλλοδαπούς που ταξίδευαν με αυτοκίνητο και σταμάτησαν για να ξεκουραστούν και να πιουν έναν καφέ σε σταθμό εξυπηρέτησης οδηγών στην Ημαθία, το πρωί της 19ης Αυγούστου, καθώς επιστρέφοντας στο όχημα το βρήκαν παραβιασμένο.

Από μέσα, είχαν κάνει φτερά δύο τσάντες που περιείχαν μετρητά ύψους 2.000 ευρώ, κοσμήματα αξίας 2.100 ευρώ, τραπεζικές κάρτες και άλλα αντικείμενα των αλλοδαπών ταξιδιωτών! Η κλοπή εξιχνιάστηκε τρεις μήνες μετά από την Ασφάλεια Αλεξάνδρειας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο Ελλήνων, ενός άνδρα και μιας γυναίκας, η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Ταυτοποιήθηκε διαρρήκτης αυτοκινήτου στην Πιερία

Τα στοιχεία ταυτότητας ενός Έλληνα προέκυψαν από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας για την διάρρηξη που είχε γίνει το μεσημέρι της 7ης Νοεμβρίου στο όχημα ενός ζευγαριού Ελλήνων σε περιοχή της Πιερίας, από το εσωτερικό του οποίου είχαν κλαπεί δύο σακίδια που περιείχαν 630 ευρώ και προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.



.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: