Τουλάχιστον 6 μήνες ανάρρωση θα χρειαστεί ο Τομ Κρουζ μετά τον τραυματισμό του σε γυρίσματα

Τουλάχιστον έξι μήνες ανάρρωση θα χρειαστεί ο διάσημος ηθοποιός Τομ Κρουζ από τα δύο σπασμένα πλευρά που τραυμάτισε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «Επικίνδυνες Αποστολές».

Ο Τομ  Κρουζ γύριζε μία… συνηθισμένη για τον ίδιο σκηνή, πηδώντας από το ένα κτίριο στο άλλο δεμένος με ένα σχοινί. Ωστόσο, το άλμα του ήταν μάλλον… κοντό κι έτσι ο διάσημος σταρ της μεγάλης οθόνης βρέθηκε να προσκρούει στα πλάγια του κτιρίου και να χτυπάει.

Αμέσως, ο Κρουζ, που πονούσε εμφανώς στο χτυπημένο αριστερό του πόδι, απομακρύνθηκε από το σημείο κουτσαίνοντας, με την βοήθεια των ανδρών του κινηματογραφικού συνεργείου, προκειμένου να δεχτεί τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η «Sun», όπως δήλωσε συνεργάτης της ταινίας ο τραυματισμός του Τομ Κρουζ είναι πολύ πιο σοβαρός από τις αρχικές εκτιμήσεις και θα χρειαστεί μεγάλο χρονικό διάστημα για να επανέλθει. «Πρόκειται για έναν κορυφαίο σταρ που οι ταινίες του δεν μπορούν να προχωρήσουν χωρίς αυτόν, έτσι τα γυρίσματα θα αναβληθούν».

Πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα ο παραγωγός της σειράς, Ντέιβιντ Ελισον δήλωνε ενθουσιασμένος: «Ο Τομ Κρουζ θα παρουσιάσει αυτή τη φορά μοναδικά πράγματα και θα μπει σε περιπέτειες που δεν έχει βιώσει ξανά. Αυτό που θα δείτε θα απογειώσει την αδρεναλίνη σας και θα σας ξετρελάνει. Θα σας πάρει τα μυαλά. Ούτε κι εμείς μπορούμε να το πιστέψουμε, εκπαιδεύεται σκληρά για πάνω από ενα χρόνο.

(?)

media

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: