Total white: Η τάση που αγαπούν οι Ελληνίδες celebrities- Πώς θα την φορέσεις κι εσύ (photos)

Total white: Η τάση που αγαπούν οι Ελληνίδες celebrities  Πώς θα την φορέσεις κι εσύ (photos)

Η Ελεονώρα Μελέτη, η Κατερίνα Καινούργιου, η Ιωάννα Μαλέσκου και πολλές ακόμη επώνυμες υιοθέτησαν το μεγάλο fashion trend της σεζόν.

Το total white look είναι μία από τις πιο διαχρονικές και αγαπημένες τάσεις, ιδανική ακόμη και για τις φθινοπωρινές-χειμερινές ημέρες. Το λευκό είναι με διαφορά το πιο φωτεινό χρώμα, ταιριάζει εξίσου σε όλες τις γυναίκες (ξανθιές, μελαχρινές κ.ά) ενώ μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα αγαπημένα σου παπούτσια και αξεσουάρ για να συνθέσει μοναδικά σύνολα.

Το trend που επιστρέφει για να μείνει αυτό το φθινόπωρο

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι όλες οι Ελληνίδες celebs έχουν υιοθετήσει φέτος το trend, από τις αρχές κιόλας της σεζόν. Πολλές από τις αγαπημένες μας παρουσιάστριες έκαναν είσοδο στο τηλεοπτικό πλατό με λευκά σύνολα που μας έδωσαν έμπνευση και θα θέλαμε να αντιγράψουμε αργότερα στην καθημερινότητά μας.

Οι λευκές over the knee μπότες είναι πολύ hot και αξίζει να τις φορέσεις με τα λευκά σου φορέματα ή με ένα oversized φούτερ, δημιουργώντας ένα πιο street style outfit. Μπορείς πάντα να «παίξεις» με τα αξεσουάρ και τα κοσμήματα για να προσθέσεις extra χρώμα στις εμφανίσεις σου. Μην ξεχνάς πως όλες οι αποχρώσεις ταιριάζουν με το λευκό. Επέλεξε, λοιπόν παπούτσια και αξεσουάρ με χρώμα για να δώσεις αυτομάτως μια πιο ιδιαίτερη πινελιά στο minimal σύνολό σου.

Πώς θα το φορέσεις κι εσύ

#1 Λευκό matching set

#2 Λευκό φόρεμα με λευκές γόβες (ή μπότες over the knee)

#3 Λευκή φούστα με πουλόβερ ή crop top

#4 Λευκή ολόσωμη φόρμα

Πηγή κεντρικής: @katken85

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλες τις Ελληνίδες celebrities που τόλμησαν το total white look και μας χάρισαν αξιοζήλευτες εικόνες.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: