Total Black: Μη φοβηθείς να τολμήσεις το μαύρο και το καλοκαίρι

Total Black: Μη φοβηθείς να τολμήσεις το μαύρο και το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι, παραδοσιακά, είναι η εποχή που βάζουμε στην άκρη τα σκούρα γκρι, μαύρα, λαδί, χακί και καφέ χρώματα που επιλέγουμε στις χειμερινές μας εμφανίσεις. Τα έντονα μπλε, κόκκινα, ροζ και πράσινα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα summer looks μας γεμίζοντας τη ζωή μας, αλλά και το στυλ μας χρώμα και αισιοδοξία.

«One is never over-or underdressed with a little black dress», είχε πει κάποτε ο Karl Lagerfeld και εμείς θα δανειστούμε αυτήν τη φράση του και θα την εξελίξουμε λέγοντας ότι ποτέ δε θα είσαι υπερβολικά ή ανούσια ντυμένη με ένα total black look. Γιατί πολύ απλά το κατεξοχήν χρώμα της κομψότητας είναι ένα: το μαύρο. Και, ναι, μπορεί με μεγάλη ευκολία και πολλές δόσεις στυλ να φορεθεί και το καλοκαίρι.

Αν είσαι φανατική υποστηρίκτρια του μαύρου χρώματος, διαβάζοντας τώρα αυτές τις γραμμές το μειδίαμα σίγουρα υπάρχει στα χείλη σου. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις επιλέγοντας μαύρα σύνολα τους καλοκαιρινούς μήνες είναι τα υφάσματα. Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, αέρινα φορέματα, λεπτά, βαμβακερά ή λινά υφάσματα και ρούχα σε loose γραμμές- αλλά πάντα σε μαύρο χρώμα- θα συμβάλλουν στη δημιουργία ultra fashionable looks υπενθυμίζοντάς σου ότι το μαύρο δεν είναι ποτέ βαρετό και out of season! Ούτε και το καλοκαίρι.

Cover photo: @hoskelsa

Διάβασε ακόμα: Υπάρχει λόγος που η Kate Middleton επιλέγει συχνά outfits σε πράσινο χρώμα

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: