Τόσκας: Καταδικαστέες και γραφικές οι πράξεις του Ρουβίκωνα

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, μιλώντας στην εκπομπή «Απευθείας» για την επίθεση κατά του Γιάννη Μπουτάρη, τη χαρακτήρισε άνανδρη, τραμπούκικη και φασιστική, προσθέτοντας ότι είναι συστηματική η τακτική από ακροδεξιούς κύκλους. Η δράση του ακροδεξιού χώρου είναι εμφανής, είπε χαρακτηριστικά.

«Η δράση του Ρουβίκωνα μας προβληματίζει και φυσικά είναι καταδικαστέα. Μας κάνει πολύ κακό πολιτικά. Τους χαρακτηρίζω ότι κινούνται πολιτικά σε μια πρωτόγονη πολιτική σκέψη και με πράξεις όπως έχω πει γραφικές, με τις οποίες προσπαθούν να αλλάξουν τα δεδομένα της πολιτικής κατεύθυνσης αυτής της κυβέρνησης. Κάνουν κακό τόσο στις αντιλήψεις του κόσμου όσο και στη συντηρητικοποίησή του. Να θυμίσω ότι έχουν γίνει πάνω από 67 συλλήψεις και 106 προσαγωγές. ενώ 100 μέλη του Ρουβίκωνα έχουν οδηγηθεί στη δικαιοσύνη. Επομένως ο Ρουβίκωνας δεν είναι ατιμώρητος και θα θέλαμε να εξαλειφθεί το φαινόμενο αυτό. Κάνουμε ότι μπορούμε από αστυνομικής πλευράς και το ίδιο θα θέλαμε να κάνει και η δικαιοσύνη», υπογράμμισε ακόμα.

Μάλιστα, ο κ. Τόσκας τόνισε ότι «είμαστε υπέρ της εφαρμογής του νόμου σε όλες τις κατευθύνσεις. Παρ όλα αυτά δεν θα υιοθετήσω την θεωρία των δύο άκρων, επειδή πίσω από αυτήν κρύβεται το πολιτικό παιχνίδι καταδίκης της αριστεράς για την οποία ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι μόνο από εκεί προέρχεται η τρομοκρατία. Τα τελευταία περιστατικά δείχνουν πολλές άλλες κατευθύνσεις. Μάλιστα σε όλη την Ευρώπη η ακροδεξιά κατεύθυνση της τρομοκρατίας έχει αρχίσει και γίνεται αρκετά επικίνδυνη και θέλει προσοχή».

Ο Νίκος Τόσκας σημείωσε τέλος ότι αυξήθηκε η αστυνόμευση από τη μείωση της φύλαξης των πολιτικών προσώπων και επισήμανε την ανάγκη να αναδειχθεί και η θετική οικονομική προοπτική της χώρας.

Δείτε το βίντεο:

 

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: