Tώρα εκτός από σπίτι μπορείτε να νοικιάσετε και… μαμά!

Στη Νέα Υόρκη μπορεί κανείς να νοικιάσει μία… μαμά. Βέβαια, θα του κοστίσει κάτι παραπάνω, όμως, το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό – όπως λένε, τουλάχιστον.

 

Έχεις ανάγκη από κάποιον που θα σε ακούει υπομονετικά, θα σου λέει ότι είσαι ο πιο ωραίος, θα σου μαγειρεύει το αγαπημένο σου φαγητό ή απλά θα σου κρατάει το χέρι και θα σου ανεβάζει το ηθικό στις δύσκολες στιγμές; Η υπηρεσία «Xρειάζομαι μία μαμά» σου λύνει άμεσα το πρόβλημα, όπως ισχυρίζεται η 63χρονη Αμερικανίδα Νίνα Κένιλι. Η Νίνα είχε την φαεινή ιδέα να θέσει σε λειτουργία μια υπηρεσία που έρχεται να καλύψει το μητρικό… κενό.

«Χρειάζομαι μία μαμά», είναι το όνομα της υπηρεσίας που διαφημίζει τη Νίνα ως την ιδανική μαμά, έτοιμη να προσφέρει σε όσους την έχουν ανάγκη. Οι συμβουλές και υπηρεσίες της κοστίζουν σαράντα δολάρια την ώρα. Η 63χρονη Κένιλι ζει σ΄ένα προάστιο του Μπρούκλιν στη Νέα Υόρκη. Είναι παραγωγός θεάτρου και μητέρα δύο αγοριών τα οποία έχουν μεγαλώσει και δεν ζουν πλέον μαζί της. Έτσι έχει αρκετό χρόνο να διαθέσει και να γίνει η… μαμά όλων όσοι την έχουν ανάγκη. Η Νίνα μπορεί να φτιάξει το αγαπημένο σας γλυκό, να σας κάνει τα ψώνια, δεν θα σας κάνει όμως τις δουλειές του σπιτιού. Όπως η ίδια διευκρινίζει, η υπηρεσία της απευθύνεται σε άτομα που μένουν μακριά από την μαμά τους, αλλά συνεχίζουν να την έχουν ανάγκη.

Η υπηρεσία «Χρειάζομαι μία μαμά» απευθύνεται κυρίως σε άτομα ηλικίας 20 έως 35 ετών που έχουν ανάγκη από μία μαμά, όχι αναγκαστικά από την δική τους. «Η ενοικίαση μιας μαμάς έχει αρκετά πλεονεκτήματα. Για παράδειγμα, δεν κάνει σχόλια για το ντύσιμο, για τα μαλλιά αλλά και για τους φίλους σου», υποστηρίζει η Νίνα.

Η 63χρονη Αμερικανίδα, όπως υποστηρίζει, έχει μέχρι στιγμής έξι πελάτες. Η 34χρονη Νάταλι Τσαν πληρώνει 40 δολάρια την ώρα κάθε Πέμπτη, μετά το μάθημα γιόγκα, όπως δηλώνει στην αμερικανική εφημερίδα «New York Post». «Αυτά τα εξήντα λεπτά πίνουμε μαζί με τη Νίνα καφέ και ζητώ την συμβουλή της για θέματα που με απασχολούν. Δεν με κρίνει. Γελάει και μου λέει πολλές φορές: «Πρέπει να σταματήσεις να κάνεις αυτό». Ποτέ όμως δεν μου λέει: «Είσαι χαζή»»…

protothema.gr

seleo.gr-Diethni

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: