Tώρα μπορείς να κάνεις fashion statement με τη μάσκα προσώπου σου

Η ανάγκη για μάσκες έγινε έμπνευση και έτσι δημιουργήθηκαν οι Watermasks, σε μια εποχή που είναι απαραίτητες για την αντιμετώπιση του COVID-19 αλλά ταυτόχρονα είναι και το must have αξεσουάρ αυτού του ιδιαίτερου καλοκαιριού.
46 καταξιωμένοι και ανερχόμενοι Έλληνες και διεθνείς εικαστικοί και σχεδιαστές, όπως ο Αντώνης Κυριακούλης, ο Γιάννης Βαρελάς, ο Αλέξης Κυριτσόπουλος, ο Στέφανος Ρόκος, η Κάτια Δελατόλα, ο Αντωνάκης Χριστοδούλου, ο Φίλιππος Θεοδωρίδης, η Carmen La Griega, η Ewa Zak και ο Daniel Egneus χάρισαν τα σχέδια τους και δημιούργησαν μόνο για φέτος το καλοκαίρι limited edition μάσκες που πωλούνται σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.
Tώρα μπορείς να κάνεις fashion statement με τη μάσκα προσώπου σου
Στέλλα Δημητρακοπούλου
Τη συλλεκτική collection των Watermasks συμπλήρωσαν με σχέδια τους μαθητές δημοτικού και λυκείου και όπως θα δεις αναλυτικά και στην παρακάτω gallery, το αισθητικό αποτέλεσμα είναι μοναδικό και αισιόδοξο. Παιδιά από το Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο της Ίμβρου ζωγράφισαν με φαντασία το θέμα «Τι είναι ο κόσμος για εσένα με ένα σχέδιο και ένα χρώμα» και μαθητές του Ι.Β της Σχολής Μωραΐτη σχεδίασαν πρωτότυπα μοτίβα που μετατράπηκαν σε ξεχωριστές Watermasks!
Tώρα μπορείς να κάνεις fashion statement με τη μάσκα προσώπου σου
Δημήτρης Κόξιας
Για καλό σκοπό: Με την αγορά κάθε Watermask, μια μάσκα ατομικής προστασίας δωρίζεται στους γιατρούς και τους νοσηλευτές των Δημόσιων Δομών Υγείας της Νησιωτικής Ελλάδας. Η ομάδα των Watermasks ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του Δημάρχου Σκιάθου, κύριο Θοδωρή Τζούμα, και δώρισε τον περασμένο Μάιο 1.118 προστατευτικές μάσκες προσώπου (μιας χρήσης και επαναχρησιμοποιούμενες) και 20 προστατευτικές στολές στο Δήμο Σκιάθου και το Κέντρο Υγείας του νησιού. Αυτή είναι μόνο η αρχή.
Ιnfo: Παράγονται στην Ελλάδα και αγαπάνε το περιβάλλον καθώς είναι φτιαγμένες από 100% βαμβάκι. Πλένονται εύκολα στους 60 βαθμούς και κρατάνε όσο τις χρειαζόμαστε, www.waterbags.gr

 Η Ελένη Μενεγάκη φοράει το ίδιο μαγιό από economy brand για δεύτερη φορά

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: