Τον θέλεις; Αυτά που απαγορεύεται να κάνεις για να τον κατακτήσεις

Ναι το ξέρω οι σχέσεις, ειδικά στις μέρες μας, είναι δύσκολες. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν είναι και ακατόρθωτες. Οπότε σε περίπτωση που επιτέλους θέλεις κι εσύ να απολαύσεις τη συντροφικότητα, υπάρχουν κάοποια συγκεκριμένα πράγματα που καλό θα ήταν να μην κάνεις. Όχι τίποτε άλλο, τώρα που τον βρήκαμε δεν είναι κρίμα να τον χάσουμε; 

1. Μην το παίζεις δύσκολη: Όχι δεν λέμε να του παραδοθείς με την πρώτη αλλά βρε κορίτσι μου μην του βγάλεις και το λάδι του ανθρώπου. Γενικότερα, προσπάθησε να μην είσαι δεδομένη αλλά ταυτόχρονα να δείχνεις ότι ενδιαφέρεσαι κιόλας. Γιατί αρκετές φορές, μπορεί τον άλλο να τον θέλουμε, αλλά από την μανία μας να τον κατακτήσουμε του φερόμαστε σαν να τον μισούμε. Και επειδή οι άντρες δεν είναι τόσο υπεραναλυτικοί, για να αντιληφθούν ότι… έχεις σύστημα, λογικά θα τα παρατήσει και θα πάει στην επόμενη.

2. Σε περίπτωση που έχει σχέση: Δε θα αρχίσουμε τις ηθικολογίες διότι η άλλη γυναίκα δε νομίζουμε να σε αφορά και πολύ, από τη στιγμή που δεν αφορά τον ίδιο. Το θέμα είναι ότι αν ο τύπος έχει σχέση, μάλλον δε θα πρέπει να μπλέξεις για το δικό σου καλό. Και καλά το πράγμα να μείνει στο χαλαρό, αν όμως προχωρήσει, δε θα είναι άσχημο για σένα; Και ακόμα και να χωρίσει τελικά και να είναι μαζί σου, πού ξέρεις ότι δε θα κάνει τα ίδια ξανά; Πρόβλημα.

3. Μη βάλεις τη φίλη σου: Έλα τώρα, δεν είμαστε στο δημοτικό να του δώσει χαρτάκι με καρδούλα. Δηλαδή αυτό θεωρείται τουλάχιστον εξευτελιστικό! Αν είσαι γυναίκα, που τα τιμάς τα παντελόνια σου-ναι γιατί όχι;-πάρε βαθιά ανάσα και πήγαινε εσύ να του μιλήσεις. Στο κάτω κάτω δεν είναι καλύτερο να φας τη χυλόπιτα κατάμουτρα και όχι μέσω της φίλης σου που θα σε κοιτάζει σαν να είσαι καμιά κατακαημένη; Ε και δεν είσαι βρε κορίτσι μου.

4. Και όταν δεχτεί…: Του προτείνεις να πάτε για ποτό και δέχεται. Σε ικετεύουμε μην του το ακυρώσεις για λόγο που δεν είναι σημαντικός. Ακόμα κι αν πήγες κομμωτήριο και το μαλλί δεν σου έκατσε καθόλου καλά, λούσου, πιάστα αλογοουρά και πήγαινε. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να κανονίζεις κάτι και να σε ακυρώνουν τελευταία στιγμή. Θα τον χάσεις και θα το χτυπάς το κεφάλι σου.

5. Και τελικά βγαίνετε: Και τον πας σε πάρτι! Πας καλά χριστιανή μου; Άλλο να του το έχεις πει μέρες πριν και να δεχτεί γιατί προφανώς σε θέλει. Αλλά αν ο άνθρωπος νομίζει ότι θα βγείτε οι δυο σας για ποτό κι εσύ τον πας σε πάρτι με μεθυσμένους ανθρώπους, τότε πολύ δύσκολα θα σε πάρει στα σοβαρά. Λυπούμεθα.

Queen.gr - sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: