Τον Σημίτη προτείνει για πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Χριστοδουλάκης…

Τον Σημίτη προτείνει για πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Χριστοδουλάκης…

Τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη προτείνει για πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Νίκος Χριστοδουλάκης. 
«Θα αποτελούσε …
την πιο χρήσιμη επιλογή ως επόμενος Πρόεδρος Δημοκρατίας. Είναι από τους λίγους έμπειρους για να ξαναστήσει την της Ελλάδας στην Ευρώπη. Και βέβαια κάποτε πρέπει να μιλήσει ανοιχτά γι’αυτούς που τον πολέμησαν με λύσσα, αλλά τώρα τον λιθοβολούν ότι δεν έκανε όσα έπρεπε. Βάζοντας τη χώρα στο , έκαμψε κάμποσα δίκτυα που επί κερδοσκοπούσαν με τη και δεν του το συγχώρησαν ποτέ» είπε σε συνεντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών ο κ. Χριστοδουλάκης. 
Ερωτηθείς εάν θα μπορούσε να αποφύγει το ΠΑΣΟΚ το μνημόνιο τόνισε: «Προφανώς, αν αμέσως μετά τις εκλογές ακύρωνε τις μαζικές προσλήψεις της Ν.Δ. και μάζευε φόρους, αντί να διαλαλεί ότι υπάρχουν. Η άγνοια κινδύνου ήταν πρωτοφανής, μην ξεχνάτε ότι επί ενάμιση χρόνο δεν υπήρχε καν υπουργός αρμόδιος για τα έσοδα. Την ίδια στιγμή, η απειλούσε την ΕΕ ότι θα πάμε μόνοι μας στο ΔΝΤ και αυτή τελικά βρήκε αφορμή και μας το έστειλε πεσκέσι. Αντίθετα, ο Ραχόι της Ισπανίας δήλωσε ότι ποτέ δεν θα αφήσει το ΔΝΤ να αναμιχθεί στην πατρίδα του, πήρε μέτρα μόνος του και σε έναν χρόνο πέτυχε να βγάλει την από την κρίση».

Tags: , , , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: