Τον διαπέρασε κλαδί 2 μέτρων και επέζησε [φωτο+βίντεο]

Τύχη βουνό είχε ένας οδηγός μηχανής στην Αυστραλία, όταν, ενώ έτρεχε με 80 χλμ/ώρα, τον τύφλωσε ο ήλιος, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και καρφώθηκε σε δέντρο.

Ο Sean Foster βρισκόταν στο South West όταν ο ήλιος τον τύφλωσε για μερικά μόλις δευτερόλεπτα. Αυτά ήταν αρκετά για να χάσει τον έλεγχο της μηχανής, να βγει εκτός δρόμου και να πέσει με ταχύτητα πάνω σε ένα δέντρο.

Λίγο αργότερα, όταν συνήλθε από τη σύγκρουση, ο Foster διαπίστωσε πως ένα κλαδί μήκους δύο μέτρων τον είχε διαπεράσει από τη δεξιά πλευρά του σώματός του. «Το κατάλαβα ότι είχε μπει μέσα, κάτι δεν πήγαινε καλά και το ένιωθα. Όταν το ακούμπησα, κατάλαβα ότι είχε βγει πίσω στην πλάτη μου», είπε χαρακτηριστικά.

Η αρραβωνιαστικιά του, μαζί με έναν ακόμα άντρα που βρέθηκε στο σημείο, ανέλαβαν να τον κρατήσουν ξύπνιο μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο να τον παραλάβει. Μόλις έφτασε στο νοσοκομείο, οι γιατροί που τον ανέλαβαν, διαπίστωσαν πως για λίγα μόλις χιλιοστά δεν είχαν πληγεί ζωτικά όργανα από το σοβαρό αυτό τραύμα. Έτσι τον υπέβαλαν σε μία επέμβαση για να του το αφαιρέσουν και πλέον βρίσκεται σε κατάσταση ανάρρωσης.

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: