Τόμας Πρωτόπαπας: Τι ζήτησαν σήμερα οι γονείς του από τους γιατρούς…

Τόμας Πρωτόπαπας: Τι ζήτησαν σήμερα οι γονείς του από τους γιατρούς...

Θέλουν να περιφρουρήσουν όσο καλύτερα μπορούν αυτή την τόσο δύσκολη στιγμή για το παιδί τους. Την πιο ζόρικη και στενάχωρη περίοδο της ζωής τους ως οικογένεια. Και μπορεί ο …θείος του Τόμας να έχει αναλάβει τον ρόλο του συνομιλητή με τους δημοσιογράφους ωστόσο δεν είναι λίγοι εκείνοι που μπαίνουν στην εντατική μόνο και μόνο από περιέργεια.

Από μέλη του προσωπικού μέχρι και συγγενείς άλλων ασθενών που βρίσκονται είτε στην εντατική είτε σε άλλες μονάδες του ΚΑΤ. Οι γονείς του Τόμας ζήτησαν από τη Διοίκηση του νοσοκομείου και τους γιατρούς του να στήσουν μια περίμετρο ασφαλείας και να μην επιτρέπεται η είσοδος στον χώρο που βρίσκεται το παιδί τους παρά μόνο στους συγγενείς πρώτου βαθμού και στην σύντροφο του Ιωάννα.

Λογικό. Με δεδομένο ότι ο καθένας μπορεί από μια να εξάγει λανθασμένα συμπεράσματα και να παραπληροφορήσει τον κόσμο, οι γονείς του ηθοποιού έκαναν την καλύτερη κίνηση.

ο Τόμας συνεχίζει διασωληνωμένος σε καταστολή. Δεν υπάρχει σκέψη για υποβολή του ασθενούς σε νέα αξονική τομογραφία καθώς η κατάσταση του θεωρείται κρίσιμη και η όποια μετακίνηση μπορεί να «γεννήσει» μεγαλύτερα προβλήματα!

Πηγή: nassos-blog

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: