Το χρώμα που κυριαρχεί φέτος την άνοιξη δεν είναι ό,τι πιο «αισιόδοξο» μπορείς να φανταστείς

Το χρώμα που κυριαρχεί φέτος την άνοιξη δεν είναι ό,τι πιο «αισιόδοξο» μπορείς να φανταστείς

Η σοκολατένια απόχρωση, όμως, μπορεί να γίνει η πιο κομψή απόχρωση της σεζόν!

Aν και συνήθως τα χρώματα την άνοιξη είναι απαλά και χαλαρωτικά, το φετινό, βασικό color trend θα σε εκπλήξει. Αυτή η κομψή απόχρωση πήρε το όνομά της από μια από τις αγαπημένες μας λιχουδιές – τη σοκολάτα! Το χρώμα του κακάο, τόσο κομψό και λιτό, αποκτά ολοένα και περισσότερο κυρίαρχη θέση στις γκαρνταρόμπες των κοριτσιών της μόδας, αποδεικνύοντας ότι οι πιο ηλιόλουστες μέρες μπορούν να συνδυαστούν με μια ουδέτερη και μινιμαλιστική πινελιά.

Τα ρούχα στις ζεστές αποχρώσεις της σοκολάτας δεν είναι τόσο συνηθισμένα και αυτό τα κάνει πιο γοητευτικά. Είτε πρόκειται για μια βραδινή εμφάνιση, με απαλά φορέματα με σeξι cutouts, ή για ρετρό εμπνευσμένα ρούχα παραλίας, το χρώμα αυτό ενσωματώνει μια κομψή και εκλεπτυσμένη αισθητική, η οποία το καθιστά μια τέλεια επιλογή για οποιαδήποτε περίσταση.

Η απόχρωση αυτή δημιουργεί υπέροχα μονοχρωματικά σύνολα, αλλά ταιριάζει και με άλλες ζεστές αποχρώσεις όπως το κόκκινο, το πορτοκαλί και το κίτρινο. Όσον αφορά τα αξεσουάρ, τα χρυσά κομμάτια συνδυάζονται καλύτερα με το καφέ, φέρνοντας ακόμα περισσότερο «βάθος», ζεστασιά και glamour στις εμφανίσεις μας.

Στην gallery παρακάτω, δες μερικά από τα ωραιότερα καφέ looks της σεζόν. Θα σε πείσουμε πως αξίζει και εσύ να εντάξεις στο ανοιξιάτικο ντύσιμό σου ένα κομμάτι σε αυτήν την απόχρωση που θα απογειώσει τις εμφανίσεις σου.

Aναβάλλει το fashion show του ο οίκος Burberry εξαιτίας του θανάτου του πρίγκιπα Φιλίππου

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: