Το «ξανθό γένος» δεν ήρθε ποτέ…

Το «ξανθό γένος» δεν ήρθε ποτέ…
Το μόνο ξανθό γένος που είδαμε να έρχεται..ήταν μόνο στα στριπτιζάδικα και τα μπορντέλα.

Αυτή η καλοστημένη φάρσα της ιστορίας, ήταν το πρώτο πράγμα που έπρεπε να απομυθοποιηθεί. Πρόκειται για μια επικοινωνιακή αηδία που την έστησαν… θρησκόληπτα και ακραία φερέφωνα, μέσα στην οποία δυστυχώς συμπαρασύρθηκαν…
Το «ξανθό γένος» δεν ήρθε ποτέ…και προοδευτικά μυαλά που αυτοπαγιδεύθηκαν στις λογικές της αναζήτησης του νταβατζή – προστάτη.
Οι Ρώσοι έχουν τις δικές τους γεωπολιτικές προτεραιότητες, τις δικές τους στρατηγικές και άλλες συμμαχίες, και ουδόλως ιδρώνει το αυτί τους από τις μίζερες φωνές πολιτικής επαιτείας των γυρολόγων του καθ έξιν ραγιαδισμού.
Όταν λοιπόν οι αφελείς έκαναν τεμενάδες, εμείς σε χρόνο ανύποπτο επιμέναμε να μιλάμε για τις κυρίαρχες προτεραιότητες της συμμορίας των Πούτιν – Μεντβέντεβ, και δυστυχώς γι ακόμη μια φορά δικαιωθήκαμε.
Δυστυχώς, ακόμη και τώρα που οι μάσκες έπεσαν, κάποιοι αφελώς και αμετανοήτως, αναζητούν ελαφρυντικά και τρόπους για να μοιράσουν συγχωροχάρτια σ αυτή την επικίνδυνη συμμορία, ερμηνεύοντας τις κυρίαρχες επιλογές τους, ως δήθεν καπριτσώματα απέναντι στο δωσίλογο Αναστασιάδη.
 Έτσι αντιλαμβάνονται την πολιτική… Τέτοια ερμηνεία επιχειρούν να δώσουν στα γεγονότα. Γι αυτό και η ιστορία τους βγάζει τη .

Απόσπασμα από το άρθρο του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ στο Νεο Ελληνικό Φόρουμ

Το «ξανθό γένος» δεν ήρθε ποτέ…

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: