Το χαμογελαστό παιδί της F1 ξεκινάει πρώτο στο Γκραν Πρι Μεξικού

Ο Χάμιλτον δεν είχε λόγο να πιέσει τις καταστάσεις αφού εύκολα αν τερματίσει μέχρι την 7η θέση θα κερδίσει έναν ακόμη παγκόσμιο τίτλο. Στις κατατακτήριες δοκιμές του Μεξικού κινήθηκε απλά γρήγορα και σήμερα θα ξεκινήσει από την 3η θέση. Πίσω από τον Βρετανό θα είναι ο  Φέτελ, στην 5η θέση ο Μπότας και στην 6η ο Ραϊκόνεν. Τη δεκάδα έκλεισαν οι οδηγοί των Renault και Sauber με την κατάταξη μεταξύ τους να είναι Χάλκενμπεργκ, Σάινθ, Λεκλέρκ και Έρικσον.

Ο οδηγός της Red Bull ο Ντανιέλ Ρικιάρντο έκανε τον καλύτερο χρόνο και ξεκινάει από την 1η θέση ενώ από την 2η θα ξεκινήσει ο Φερστάπεν. Έτσι στις δύο πρώτες θέσεις θα δούμε δύο Red Bull και μια Mercedes. Το τελευταιο διάστημα ο Ρικιάρντο είναι σε πολύ καλή φόρμα και όπως όλα δείχνουν θα είναι και ο σημερινός νικητής.

Στο Q1 οι οδηγοί που αποκλείστηκαν είναι οι Ρομέν Γκροσζάν, Στοφέλ Φαντόρν, Κέβιν Μάγκνουσεν, Λανς Στρολ και Σεργκέι Σιρότκιν με τη Haas να είναι σε κακή φόρμα όλο το τριήμερο.

Στο Q2 αυτοί που δεν κατάφεραν να συνεχίσουν είναι οι Εστεμπάν Οκόν, Φερνάντο Αλόνσο, Σέρχιο Πέρεθ, Μπρέντον Χάρτλεϊ και Πιερ Γκασλί όμως οι οδηγοί της Toro Rosso έχουν ποινή λόγω αλλαγής κινητήρα και θα ξεκινήσουν από το τέλος της κατάταξης.

Στο Q3 η μάχη ήταν σκληρή κυρίως μεταξύ του Φέτελ και των δύο οδηγών της Red Bull με τον Φερστάπεν να έχει το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια της διαδικασίας όμως στο τέλος υπήρξε ανατροπή καθώς ο Ρικιάρντο έκανε τον καλύτερο χρόνο.

Το χαμογελαστό παιδί της F1 ξεκινάει πρώτο στο Γκραν Πρι Μεξικού gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: