Το Βρετανικό Συμβούλιο Mόδας ακυρώνει την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου

Το Βρετανικό Συμβούλιο Mόδας ακυρώνει την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου

Η καθιερωμένη εκδήλωση του Ιανουαρίου θα γίνει φέτος ψηφιακά.

Το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες ότι η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου που ήταν προγραμματισμένη για τον ερχόμενο Ιανουάριο, αναβάλλεται. Οι επιδείξεις των Οίκων θα πραγματοποιηθούν λίγο αργότερα και συγκεκριμένα από 19-23 Φεβρουαρίου του 2021.

Οι σχεδιαστές ανδρικών ενδυμάτων που συνήθως παρουσιάζουν τις συλλογές τους κάθε Ιανουάριο, θα ενσωματωθούν στο πρόγραμμα του Φεβρουαρίου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί ψηφιακά λόγω της εν εξελίξει πανδημίας του Κορονοϊού, που πλήττει την παγκόσμια οικονομία και φυσικά τον κόσμο της μόδας.

Ο οργανισμός δημιούργησε μια εκστρατεία πωλήσεων, επικεντρωμένη στις κολεξιόν του Ιανουαρίου 2021. Στόχος είναι οι σχεδιαστές να πουλήσουν τις συλλογές τους σε διεθνείς αγοραστές. Η ψηφιακή πλατφόρμα της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου, θα είναι διαθέσιμη όλο το χρόνο, για να αυξηθεί η επισκεψιμότητα των online εκθεσιακών χώρων των επώνυμων σχεδιαστών και να κινηθεί η αγορά.

Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Θετικής Μόδας, στόχος είναι ο επαναπροσδιορισμός του υπάρχοντος μοντέλου της Εβδομάδας Μόδας. «Η μετακίνηση του Men’s Fashion Week στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου τον Φεβρουάριο, δίνει στους σχεδιαστές μεγαλύτερη ευελιξία και μας οδηγεί σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον», δήλωσε η Caroline Rush, διευθύνων σύμβουλος του Βρετανικού Συμβουλίου Μόδας.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: