Το Volvo XC40 στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού

Mέχρι την Κυριακή, 6 Ιανουαρίου το  Compact SUV της Volvo θα βρίσκεται, έξω από το σαλέ του χιονοδρομικού κέντρου στα Kελάρια.

Εκεί όπου το υψόμετρο είναι  1.750 μέτρα και οι καιρικές συνθήκες διαφορετικές από τις συνηθισμένες στις μεγαλουπόλεις, το  XC40 παρουσιάζει τη σκληροτράχηλη πλευρά του εαυτού του στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού. Είναι ένα σύγχρονο αυτοκίνητο που μπορεί να ανταποκριθεί στις σκληρές απαιτήσεις.

Όσοι είχαν δοκιμάσει το αντίστοιχο αυτοκίνητο στις παγωμένες λίμνες της Σουηδίας, ξέρουν. Τώρα το XC 40 δείχνει στους απαιτητικούς υποψήφιους αγοραστές τις ικανότητες του στα παγωμένα Κελάρια. Το κεντρικό μήνυμα της παρουσίας του XC40 είναι:

‘’Εκεί που οι άλλοι δοκιμάζουν είναι το σπίτι μας’’

Στο DNA του, το XC40 ενσωματώνει την παραδοσιακή αξιοπιστία της Volvo, αλλά και τις πρωτοποριακές τεχνολογίες και όλη την τεχνογνωσία της σουηδικής εταιρείας στα συστήματα τετρακίνησης. Στις AWD εκδόσεις του, με κινητήρες diesel D3 και D4 και με τον βενζινοκινητήρα T5, το XC40 συνδυάζει την ευελιξία του αστικού SUV με εξαιρετικές ικανότητες κίνησης σε απαιτητικά περιβάλλοντα. Η σουηδική εμπειρία κίνησης σε συνθήκες χιονιού και πάγου καθιστά το XC40 την προφανή επιλογή για όποιον θέλει ένα SUV ικανό να αντεπεξέρχεται στα δύσκολα.

Αν έχετε χρόνο και όρεξη πηγαίντε μέχρι τον Παρνασσό και δοκιμάστε το νέο XC40 .

 

 

 

 

Το Volvo XC40 στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: