Το βίντεο του έγινε viral… Σώζει πληγωμένο γλάρο – Δεν φαντάζεστε τη συνέχεια!

Οι γλάροι, αν και όμορφοι είναι κάπως ενοχλητικοί. Αν για παράδειγμα περπατάτε στην ακροθαλασσιά και κρατάτε μια σακούλα με πατατάκια, οι πιθανότητες είναι ότι θα κάνουν τα πάντα για να σας τα πάρουν. Αυτό βέβαια, δεν τους κάνει λιγότερο αξιαγάπητους.

Εάν ρωτήσετε βέβαια τον Robert Tahau από akatane, New Zealand μπορεί να έχει τελείως διαφορετική άποψη και πολύ πιθανό να προσθέσει στα αρνητικά χαρακτηριστικά των γλάρων και την…αχαριστία.

Ο Tahau βρήκε ένα τραυματισμένο γλάρο στην άκρη του δρόμου. Για την ακρίβεια είχε σπάσει το φτερό του. Ο άνδρας τον τύλιξε σε ένα πουκάμισο και προσπάθησε να τον μεταφέρει με το αυτοκίνητό του, εκτός του χώρου του λατομείου όπου εργάζεται.

Προφανώς λάθος του, αλλά ήθελε να καταγράψει τις στιγμές αυτές σε ένα βίντεο για να το ανεβάσει στη συνέχεια στο Facebook. Μόνο που δεν υπολόγισε πως ο γλάρος θα του επιτεθεί ενώ βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο και να του τσιμπάει το πρόσωπο. Ο σωτήρας του βέβαια επιμένει να τραβήξει το βιντεάκι του, άλλο τόσο όμως επιμένει να του επιτίθεται και ο γλάρος. Και κάποια στιγμή ο άνδρας αρχίζει τα…«γαλλικά».

Πηγή: dokari.gr

(?)

paraxena

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: