Το βασικό σημάδι που αποδεικνύει ότι σε απατάει!

Κι αν έχουμε μιλήσει για τις σχέσεις, τις έχουμε αναλύσει, και φυσικά ΔΕΝ έχουμε καταφέρει ποτέ να καταλήξουμε πουθενά. Ο λόγος βέβαια είναι, ότι όλοι μας είμαστε τόσο διαφορετικοί, οπότε καμία σχέση δεν μπορεί να μοιάζει με την άλλη. Τελοσπάντων, εμείς προσπαθούμε να καταλήγουμε σε κάποια συμπεράσματα για να βοηθάμε όσο μπορούμε.

Όσο λοιπόν χαρούμενοι γινόμαστε ακούγοντας για πετυχημένες και ευτυχισμένες σχέσεις, άλλο τόσο στενοχωριόμαστε όταν ακούμε για προβλήματα, καυγάδες και… !

Η απιστία λοιπόν, είναι ένα ειδικό κεφάλαιο, το οποίο όσο κι αν αναλυθεί δεν πρόκειται ποτέ να πούμε ότι το έχουμε κλείσει. Σε περίπτωση βέβαια που έχεις τις υποψίες σου, υπάρχουν όντως διάφορα σημάδια τα οποία μπορούν να σε βοηθήσουν ώστε να μη βαδίζεις στο σκοτάδι. Μάλιστα, έπειτα από έρευνες, οι ειδικοί κατέληξαν ότι στις περισσότερες υποθέσεις απιστίας, υπήρχε ένα κοινό στοιχείο.

Αυτό ήταν οι υπερωρίες στη δουλειά του. Ναι μάλιστα. Φαίνεται ότι για τους περισσότερους είναι ο πιο safe τρόπος ώστε να… κολλήσουν το παράνομο ραντεβού τους αμέσως μετά τη δουλειά, και εξασφαλίζουν και την απουσία γκρίνιας από την… επίσημη, με τη δικαιολογία ότι εργάζονται σκληρά!

Τι να πεις…

Queen.gr - sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: