Το «βάρος» στους Γάλλους τουρίστες έχουν ρίξει στην Καβάλα και τη Θάσο

Το «βάρος» στους Γάλλους τουρίστες έχουν ρίξει στην Καβάλα και τη Θάσο

Στην αύξηση των αφίξεων Γάλλων τουριστών στοχεύει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκη, όπου φιλοξενήθηκε τις τελευταίες μέρες Γάλλος δημοσιογράφος από το περιοδικό…
Tourism De Group, στο πλαίσιο του προγράμματος τουριστικής προβολής της Περιφέρειας και σε συνεργασία με τον Οργανισμό Τουρισμού της Γαλλίας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Στέφαν Ζαρ (Stefan Jarre), ο οποίος επισκέφθηκε την και τη Θάσο, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη φιλοξενία, την εξυπηρέτηση και την ανθρώπινη προσέγγιση που ένιωσε στις επαφές που είχε με τους φορείς και τους επαγγελματίες και τόνισε ότι θα προτείνει την περιοχή ως νέο προορισμό για ταξίδια διάρκειας 5-7 ημερών ειδικά για τις τουριστικές περιόδους Απριλίου – Μαΐου και Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το περιοδικό Tourism De Group απευθύνεται αποκλειστικά στα περίπου 4.000 τουριστικά πρακτορεία της Γαλλίας.

Παράλληλα, η Περιφέρεια επισημαίνει ότι συνεργάζεται με όλους τους Οργανισμούς, τα Επιμελητήρια, τους συλλόγους ξεναγών, συλλόγους ελληνογαλλικής φιλίας και πολιτιστικούς ελληνογαλλικούς οργανισμούς, ώστε να δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα και συνθήκες για την αύξηση του τουριστικού ρεύματος από τη Γαλλία.

seleo.gr

 

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: