Το… τρελό «σούπερ μάρκετ» με τα κοτόπουλα με τατουάζ και την οδοντόκρεμα για αρσιβαρίστες

Ένα διαφορετικό «σούπερ μάρκετ» υπάρχει στο Λας Βέγκας, το οποίο έχει γίνει viral λόγω της ποικιλίας των περίεργων εμπορευμάτων του. Ανάμεσα στα προϊόντα που μπορεί να βρει κανείς στο τρελό «σούπερ μάρκετ», είναι κοτόπουλα με τατουάζ αλλά και ειδική οδοντόκρεμα για όσους σηκώνουν βάρη.

Ο TikToker Facundo Hernandez, με το όνομα @argentiniankingg, δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο περιπλανιέται στο Omega Mart. «Το πιο περίεργο σούπερ μάρκετ στον κόσμο», γράφει στη λεζάντα του βίντεο που είχε ξεπεράσει τις 593.000 προβολές.

Στο κλιπ οι θεατές μπορούν να εντοπίσουν αυτό που ο Hernandez αποκαλεί «κοτόπουλο με τατουάζ», το οποίο βρίσκεται πάνω σε πιατέλα γαρνιρισμένη με μαρούλι, καθώς και ένα «φίδι» που μοιάζει με κάποιου είδους λουκάνικο στο σκοτεινά φωτισμένο κατάστημα. «Δεν έχετε ιδέα τι σας περιμένει!» γράφει μια ταμπέλα μέσα στο κατάστημα.

Στη συνέχεια, το βίντεο δείχνει ένα «γελοίο φουσκωτό πράγμα σε σχήμα κύκνου» που χρησιμοποιείται ως συσκευή επίπλευσης για την πισίνα και η τιμή του ανέρχεται στα 55 δολάρια. Σε άλλο κλιπ, φαίνεται ο TikToker να κρατάει μια μπλε οδοντόκρεμα που απευθύνεται σε αρσιβαρίστες.

@argentiniankingg

El supermercado mas raro del mundo

♬ original sound – Facundo Hernandez

Ο Hernandez αποκαλύπτει επίσης ότι το κατάστημα μαστίζεται από οπτικές ψευδαισθήσεις, όπως πόρτες ψυγείων που στην πραγματικότητα οδηγούν σε διαδρόμους και άλλα μέρη του καταστήματος.

Αρκετοί χρήστες του TikTok ξετρελάθηκαν με το τρελό κατάστημα. «Είναι σαν όνειρο. Σουρεαλιστικό και χωρίς νόημα», είπε ένας χρήστης. Ένα άτομο αστειεύτηκε λέγοντας ότι το εμπορικό κέντρο «μοιάζει με επεισόδιο των Simpsons». «Πολύ αστείο σούπερ μάρκετ, αλλά κανείς δεν θα αγοράσει τίποτα», αστειεύτηκε ένα άλλο άτομο.

Μα είναι δυνατόν να είναι αλήθεια;

Δυστυχώς, αποκαλύφθηκε ότι το Omega Mart δεν είναι στην πραγματικότητα ένα πραγματικό παντοπωλείο. Σύμφωνα με το ny.com, η όλη επιχείρηση είναι μια διαδραστική εγκατάσταση τέχνης που δημιουργήθηκε από μια εταιρεία τεχνών και ψυχαγωγίας.

Η εγκατάσταση είναι «μια πιθανή είσοδος σε νέους κόσμους και καλλιτεχνικές αποκαλύψεις, ενώ οι εγκαταστάσεις που κόβουν την ανάσα, από τοπικούς και διεθνείς καλλιτέχνες, προσφέρουν μαγευτικούς χώρους για περιπλάνηση».

Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙΛας Βεγκαςσουπερ μαρκετ

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: