Το τραγικό λάθος του οδηγού του λεωφορείου που συγκρούστηκε με τον Αγγελίδη [Βίντεο]

Ως σταθερή μα κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση του Κωνσταντίνου Αγγελίδη μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν η μοτοσικλέτα του προσέκρουσε στο πίσω μέρος ενός λεωφορείου.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Αλήθειας με τη Ζήνα», ο 44χρονος παρουσιαστής όπως φαίνεται δεν φορούσε κράνος, ούτε βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προήλθαν από το χτύπημα τον οδήγησαν στην εντατική μονάδα ύστερα από 8ωρο χειρουργείο, με τα επόμενα 24ωρα να θεωρούνται πολύ κρίσιμα.

Όσον αφορά στον οδηγό του λεωφορείου σε βάρος του οποίου έχει σχηματιστεί δικογραφία, δεν συνελήφθη –καθώς κάτι τέτοιο συμβαίνει μόνο στην περίπτωση νεκρού-, φαίνεται πως έχει κάνει ένα τραγικό λάθος που τον καθιστά κι αυτόν υπαίτιο για το ατύχημα.

Σύμφωνα με την αυτοψία στο χώρο του ατυχήματος αλλά και την κατάθεση του ιδίου, φαίνεται πως κινούνταν στην Βουλιαγμένης με κατεύθυνση στην παραλιακή όταν 200 περίπου μέτρα πριν το φανάρι για κάποιο λόγο έκανε έναν ελιγμό προκειμένου να αλλάξει λωρίδα και να στρίψει.

Εκείνη τη στιγμή ερχόταν με άγνωστη μέχρι στιγμής ταχύτητα ο Αγγελίδης, ο οποίος προσέκρουσε στο πίσω μέρος του λεωφορείου παρά το γεγονός ότι και ο ίδιος έκανε κάποιον ελιγμό για να αποφύγει τη σύγκρουση, χωρίς να τα καταφέρει.

«Δεν ξέρω ακόμα τι έχει γίνει, είδα ένα χτύπημα από πίσω στο λεωφορείο. Είμαι και εγώ πολύ στενοχωρημένος από όλο το σκηνικό και δεν μπορώ να πω κάτι. Θέλω λίγο χρόνο. Προσπάθησα να βοηθήσω τον άνθρωπο όσο μπορούσα καλύτερα», δήλωσε από τη μεριά του ο οδηγός του λεωφορείου στο protothema.gr και την Μαρία Κατσή.

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: