Το τραγικό λάθος που κάνουν οι Έλληνες οδηγοί τους καλοκαιρινούς μήνες (Βίντεο)

Το ερώτημα των περισσοτέρων οδηγών είναι: Το καλοκαίρι αλλάζω ελαστικά ή όχι;

Το σημαντικότερο πράγμα σε ένα αυτοκίνητο, δεν είναι ούτε ο κινητήρας, ούτε το τιμόνι. Είναι τα λάστιχα, που αποτελούν τα μοναδικά τέσσερα σημεία επαφής με το οδόστρωμα και είναι υπεύθυνα να διατηρούν το όχημα σταθερό και ασφαλές.

Ο Έλληνας είναι ασυνεπής στα service του, προσπαθώντας να κάνει οικονομία, κάτι που μπορεί να μετατραπεί σε μία ακριβότερη μελλοντική ζημιά. Η εντελώς λανθασμένη νοοτροπία όμως της καθυστέρησης αλλαγής ελαστικών, δεν έχει αντίκτυπο στο πορτοφόλι, αλλά στην ίδια την ζωή μας.

Πολλοί γνωρίζουν λεπτομέρειες για όλα τα υβριδικά συστήματα, τους κινητήρες και τα turbo, ελάχιστοι όμως ξέρουν τα βασικά για τα ελαστικά. Κάθε πότε πρέπει να τα αλλάζουμε; Κάθε πότε να τα ελέγχουμε;

Και το σημαντικότερο από όλα. Είναι καλοκαίρι. Τί πρέπει να κάνω για να ξέρω ότι δεν θα βρεθώ προ εκπλήξεων; Αλλάζω ελαστικά ή όχι; Και αν ναι, επιλέγω το πιο γνωστό ή υπάρχουν καλές, λιγότερο γνωστές επιλογές που κάνουν τη δουλειά με μικρότερο κόστος;

Σε όλα τα παραπάνω ερωτήματα και σε πολλά ακόμα, δίνει τις σωστές απαντήσεις ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος της αγοράς, κος Κουταλιέρης Γιώργος, υπεύθυνος Marketing και Business Analysis της Ε.Μ.Α. Της εταιρίας που εμπορεύεται στη χώρα μας κορυφαίες μάρκες ελαστικών όπως τα Continental και τα Kumho αλλά και τα Viking, Uniroyal, Barum, General Tire, Trazano.

 

 

Πηγή: zougla.gr

 

Το τραγικό λάθος που κάνουν οι Έλληνες οδηγοί τους καλοκαιρινούς μήνες (Βίντεο) gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: