Το total denim outfit της Meghan Markle θα σε βολέψει πολύ το φθινόπωρο

Το total denim outfit της Meghan Markle θα σε βολέψει πολύ το φθινόπωρο

Η πρώην Δούκισσα του Sussex εντυπωσίασε με το Canadian tuxedo της.

Μπορεί να έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό από τη Μεγάλη Βρετανία και τα βασιλικά της καθήκοντα, όμως η Meghan Markle δε σταματά τις δημόσιες εμφανίσεις και στην Αμερική εντυπωσιάζοντας τόσο με τις δράσεις της όσο και με τις στυλιστικές της επιλογές. Για ακόμη μια φορά, λοιπόν, η σύζυγος του Harry τράβηξε όλα τα βλέμματα όταν πριν λίγες μέρες επισκέφθηκε έναν βρεφονηπιακό σταθμό στο Los Angeles και μαζί με τα παιδιά του σταθμού ασχολήθηκε με την κηπουρική φυτεύοντας λουλούδια στον κήπο του σχολείου.

Για τη συγκεκριμένη περίσταση η Meghan Markle επέλεξε ένα casual chic σύνολο, το οποίο είναι ιδανικό για τις πρώτες μέρες του φθινοπώρου. Ειδικότερα, εμφανίστηκε με ένα Canadian tuxedo, το οποίο της έδινε τη δυνατότητα να κινείται άνετα στο χώρο και να συμμετέχει στις δραστηριότητες με τους λιλιπούτειους φίλους της.

Το total denim outfit της (aka Canadian tuxedo) αποτελείτο από σκουρόχρωμο jean παντελόνι, πουκάμισο σε λίγο πιο ανοιχτή απόχρωση και power flats σε μαύρο χρώμα. Και κάπως έτσι- για ακόμη μια φορά- η Meghan Markle μάς έδειξε την αδυναμία της στο denim, αλλά και με πόσο αβίαστο τρόπο μπορεί μια γυναίκα να είναι κομψή.

Γιατί η Meghan δεν έκανε κανένα εξεζητημένο και πολύπλοκο fashion combo, αλλά επέλεξε να συνδυάσει δύο basic κομμάτια που όλες έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας- ένα chambray πουκάμισο και ένα σκουρόχρωμο jean παντελόνι- και να δημιουργήσει το απόλυτο casual σύνολο για τα φθινοπωρινά πρωινά, υπενθυμίζοντάς μας ότι το denim ήταν, είναι και θα είναι πρωταγωνιστής της ντουλάπας μας και αυτήν τη σεζόν.

Διάβασε ακόμα: Αυτό το jewelry trend θα κάνει πιο ενδιαφέροντα τα φθινοπωρινά looks σου

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: