Το top της Meghan Markle κοστίζει 40 Ευρώ και (ακόμα) δεν έχει γίνει sold out

Το top της Meghan Markle κοστίζει 40 Ευρώ και (ακόμα) δεν έχει γίνει sold out

Η Meghan Markle πάτησε το πόδι της στο Λονδίνο και έγινε αυτό που όλοι περιμέναμε: τα tabloids θυμήθηκαν και πάλι γιατί λάτρευαν (να την μισούν, σε ορισμένες περιπτώσεις) να ασχολούνται μαζί της. Και έγραψαν για το γαλάζιο midi φόρεμα, για το κόκκινο cape dress, για το πράσινο total look, ακόμα και για το λευκό tweed σακάκι της. Ανέλυσαν όλα της τα σύνολα και στάθηκαν στο πόσο καλό της έχει κάνει η ζωή στον Καναδά… μέσα και έξω. Το πιο «προσιτό» κομμάτι όμως της εμφάνισής της δεν είναι άλλο από λευκό τοπ από οργάντζα, με μανίκια από τούλι και διακριτικά κουμπάκια, που βλέπεις παρακάτω.

Το συγκεκριμένο κομμάτι ανήκει στο economy brand, Topshop, και κυκλοφορεί σε λευκή, μαύρη, baby pink και γαλάζια απόχρωση. Κοστίζει 40 Ευρώ, μπορείς να το βρεις εδώ και όπως καταλαβαίνεις είναι πολύ πιθανό από τη στιγμή που θα το αποκτήσεις να γίνει key piece για όλες τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου.

Συνδύασέ το με ψηλόμεσο jean, με pencil φούστα όπως η Δούκισσα του Sussex, με loose υφασμάτινη παντελόνα αλλά και με βερμούδα (μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της φετινής άνοιξης) κάνοντας τη διαφορά με το look σου το οποίο θα στηρίζεις σε ένα τόσο basic, αλλά κομψό κομμάτι. Γιατί το στυλ δεν είναι θέμα χρημάτων και το αποδεικνύουν και οι «γαλαζοαίματες» με τις επιλογές τους.
 Πέντε βιβλία που έχουν εμπνεύσει ολόκληρες συλλογές ρούχων και αξίζει να τα διαβάσεις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Yesterday, The Duchess of Sussex, Royal patron of the National Theatre, visited the Immersive Storytelling Studio in London, where emerging technology like Virtual Reality is being used to develop new forms of emotive storytelling. Recently, The Duke and Duchess of Sussex also visited Stanford University where part of their learning journey included a virtual reality presentation that allows the user to experience life through another person’s point of view. The goal of this method of virtual reality is to enable us to better connect and empathise with each other as people, regardless of race, age or nationality. The Duchess is pictured here with Nubiya Brandon and her hologram, featured in the National’s exhibition ‘All Kinds of Limbo’, which is currently being presented at the Tate Modern. Photo © The Duke and Duchess of Sussex / Chris Allerton

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) στις

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: