Το Τεράστιο Λάθος που έκανε αυτό το Μοντέλο την έκανε να Μείνει για Πάντα στην Ιστορία της τηλεόρασης. Ο Παρουσιαστής ΔΕΝ πίστευε στα μάτια του!

Μοντέλο από το σόου “The price is right” κάνει ένα τεράστιο λάθος στον αέρα και αυτομάτως γίνεται «ιστορία».

Το τηλεοπτικό παιχνίδι “The Price is right” παίζεται από το 1956, με κάποιες μικρές αλλαγές για να παραμένει μοντέρνο.

Ο σημερινός οικοδεσπότης Drew Carey βρίσκεται στο σόου από το 2007, αντικαθιστώντας τον αρχικό οικοδεσπότη Bob Barker. Τα πράγματα μπορούν να γίνουν άγρια και τρελά σε αυτή την παράσταση όπου οι διαγωνιζόμενοι ανταγωνίζονται μεταξύ τους για να κερδίσουν μετρητά και βραβεία, μαντεύοντας την τιμή των εμπορευμάτων. Υπάρχουν διακοπές σε όλο τον κόσμο, μοτοσικλέτες, αθλητικά αυτοκίνητα και πολλά άλλα για να κερδίσουν οι άνθρωποι – δεν είναι περίεργο το ότι το έχουν λατρέψει οι τηλεθεατές εδώ και δεκαετίες!

Κατά τη διάρκεια ενός γυρίσματος του «The price is right», τα πράγματα βγήκαν εκτός ελέγχου όταν το μοντέλο Manuela Arbelaez από την Κολούμπια έκανε ένα τεράστιο λάθος. Ένας διαγωνιζόμενος μάντεψε την τιμή ενός καινούργιου αυτοκινήτου, αλλά η εικασία του για $ 19.849 ήταν λανθασμένη, η οποία αποκαλύφθηκε όταν η Manuela έβγαλε την ταμπέλα για να δείξει την τιμή. Στη συνέχεια, όμως, η Manuela, η οποία ήταν στο σόου για έξι χρόνια, προχώρησε και τράβηξε την επόμενη ταμπέλα πριν ο διαγωνιζόμενος αρχίσει να μαντεύει και πάλι … Οουπς!

Συνειδητοποιώντας το λάθος της, η Manuela προσπάθησε να την καλύψει γρήγορα, αλλά ο διαγωνιζόμενος άρχισε να φωνάζει πώς το κέρδισε! Ο Drew είπε: “Συγχαρητήρια, η Manuela σου έδωσε ένα αυτοκίνητο.” Η Manuela τρομοκρατήθηκε από το λάθος της – και φοβόταν ότι θα χάσει τη δουλειά της και θα έπρεπε να πληρώσει για το ίδιο το αυτοκίνητο. Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να δείτε το «ακριβό» σφάλμα του μοντέλου και την ξεκαρδιστική αντίδρασή της όταν συνειδητοποίησε τι είχε κάνει. Επιπλέον, θα μάθετε την κατάληξη της!

Viral news

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: